Hälsosam livsstil för hundar, katter och hästar

Katt

Husse har ett brett sortiment av produkter för katter med fri hemleverans ända fram till din dörr. Är du osäker på vilken produkt du ska välja är du välkommen att ringa din lokala återförsäljare eller till vårt huvudkontor. Tillsammans kommer vi att hitta rätt produkt för din katt.

53 artiklar

per sida

Lista Rutnät

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. TREATS

  TREATS

  Mjukt och smakrikt snacks. Goda mjuka bitar med smak av kyckling och lax. Tillsatt tranbär bidrar till en god urinhälsa. Utmärkt att använda vid träning eller annat skoj du och din katt hittar på.
  20,00 kr
 2. GOURMET KYCKLING

  GOURMET KYCKLING

  Helfoder för katter. Smakrik pâté med kyckling för vuxna katter, tillverkad av råvaror av hög kvalitet.
  10,00 kr
 3. Opus Lynx: 2kg

  Opus Lynx: 2kg

  Ett helfoder med hög protein- och fetthalt och med låga halter av kolhydrater, en spannmålsfri formula rik på animaliskt protein. Produkten är fri från färgämnen, konserveringsmedel, gluten och spannmål.
  179,00 kr
 4. VITAL

  VITAL

  NYHET! En mejeridryck berikad med multivitaminer och OM24®. Mejeridrycken fungerar som ett kompletteringsfoder, berikad med multivitaminer och den aktiva formeln OM24® för bättre hälsa och välbefinnande för din katt. Produkten ökar de positiva effekterna av vitamin A, D3 och E. Husse Vital är naturligtvis laktosfritt och innehåller inget tillsatt socker.
  299,00 kr
 5. APTIT TONFISK

  APTIT TONFISK

  Smakrik färsk, fräsch kattmat i sås. En perfekt aptitretare mellan måltider eller som topping på Husses torrfoder för att förhöja smaken ytterligare.
  129,00 kr
 6. APTIT KYCKLING

  APTIT KYCKLING

  Smakrik färsk, fräsch kyckling i sås. En perfekt aptitretare mellan måltider eller som topping på Husses torrfoder för att förhöja smaken ytterligare.
  129,00 kr
 7. Lax, bitar i sås

  Lax, bitar i sås

  Helfoder till katt. Smakrika bitar med kyckling i sås - ett svenskproducerat våtfoder av hög kvalitét.
  20,00 kr
 8. Kyckling, bitar i sås

  Kyckling, bitar i sås

  Om katten själv får välja! Helfoder till katt. Smakrika bitar med kyckling i sås - ett svenskproducerat våtfoder på kött av hög kvalitét.
  20,00 kr
 9. StikiZ kalkon

  StikiZ kalkon

  Läckra kattsnacks med vitaminer, en förpackning innehåller 3 st stänger
  15,00 kr
 10. StikiZ lamm

  StikiZ lamm

  Läckra kattsnacks med vitaminer, en förpackning innehåller 3 st stänger
  15,00 kr
 11. StikiZ fisk

  StikiZ fisk

  Läckra kattsnacks med vitaminer, en förpackning innehåller 3 st stänger
  15,00 kr
 12. EXCLUSIVE DIGEST

  EXCLUSIVE DIGEST

  Ett helfoder för katter med känsligt mag-tarm system och allergier. Innehåller högkvalitativa ingredienser som lamm och ris och minskar risken för allergiska reaktioner. Detta super premiumfoder innehåller all den näring din katt behöver och har en optimal balans av protein och fett som hjälper till att kontrollera kattens vikt.
  399,00 kr
 13. KROKETTER KYCKLING

  KROKETTER KYCKLING

  Ett super premiumfoder för vuxna katter som innehåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver. Baserat på kyckling och berikat med extra taurin för att stödja hjärtats funktion samt fibrer för att motverka uppkomsten av hårbollar. En välbalanserad kost som stärker immunförsvaret och ger en blank och fin päls.
  169,00 kr
 14. KROKETTER FISK

  KROKETTER FISK

  Husse Kroketter Fisk är ett super premiumfoder som innehåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver för ett långt och friskt liv. Fodret är rikt på animaliskt protein och taurin som stödjer kattens hjärtfunktion samt syn. Innehåller ingredienser av hög kvalitet med en mycket hög smältbarhet så att din katt kan tillgodogöra sig alla de viktiga komponenter som finns i fodret. Passar vuxna katter av alla raser.
  169,00 kr
 15. EXCLUSIVE URINARY

  EXCLUSIVE URINARY

  Katt Urinary är super premium torrfoder speciellt anpassat för katter med återkommande urinvägsproblem. Låga halter av magnesium förhindrar uppkomsten av urinsten och med extrakt från tranbär ger det även en god urinvägshälsa. Kan även ges i förebyggande syfte.
  149,00 kr
 16. EXCLUSIVE KATT STERILISED

  EXCLUSIVE KATT STERILISED

  Helfoder för steriliserade, kastrerade eller mindre aktiva vuxna katter. Med en optimal balans av protein och fett kommer Husse Exclusive Katt Sterilised bidraga till din katts hälsa. Lämpligt även till katter med känslig matsmältning och innehåller även ett lågt pH-värde för att undvika urinvägsinfektion.
  149,00 kr
 17. EXCLUSIVE LIGHT

  EXCLUSIVE LIGHT

  Husse Exclusive Light är en helfoder för mindre aktiva, överviktiga och äldre katter. Detta super premiumfoder baseras på kyckling som ger en komplett näring och ett skydd för viktkontroll. Med en optimal balans av protein till fett, kommer Husse Exclusive Light bidra till att din katt håller formen.
  149,00 kr
 18. MAKRILL I GELÉ

  MAKRILL I GELÉ

  Naturligt kompletteringsfoder till katt. Ett hälsosamt och smaskigt kompletteringsfoder med naturliga ingredienser, fria från färgämnen och konserveringsmedel.
  10,00 kr
 19. KYCKLING I GELÉ

  KYCKLING I GELÉ

  Kyckling i gelé är ett hälsosamt och smakrikt fodertillskott för katter.
  14,00 kr
 20. TONFISK I GELÉ

  TONFISK I GELÉ

  Tonfisk i gelé är ett smakrikt och hälsosamt fodertillskott till din katt.
  14,00 kr
 21. Halsband 3 olika färger 1m
  30,00 kr
 22. LÄCKERBITAR KYCKLING & KALKON

  LÄCKERBITAR KYCKLING & KALKON

  Våtfoder för katt. Läckra bitar av kyckling och kalkon, ungsbakade och kryddade med läcker sås.
  15,00 kr
 23. LÄCKERBITAR S:T PERSFISK & LAX

  LÄCKERBITAR S:T PERSFISK & LAX

  Våtfoder för katter. Läckra bitar av s:t Persfisk och lax, ugnsbakade och kryddade med läcker sås.
  15,00 kr
 24. PATÉ ANKA & LAX

  PATÉ ANKA & LAX

  Välsmakande paté med anka och lax, tillverkad av högkvalitativt färskt kött och fisk. Högkvalitativa proteiner, god vitaminintegration och god smältbarhet gör patén till en hälsosam måltid för din katt. Fritt från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.
  16,00 kr
 25. PATÉ TONFISK

  PATÉ TONFISK

  Välsmakande paté med tonfisk, tillverkad av högkvalitativt fiskkött Hög proteinkvalitet, bra vitaminintegration och god smältbarhet gör patén till en hälsosam måltid för din katt. Fritt från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel.
  16,00 kr

53 artiklar

per sida

Lista Rutnät

Sida:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Nyligen visade
SENIOR

SENIOR

Helfoder för äldre hundar.
569,00 kr
Paté för katter Tonfisk: 400 g

Paté för katter Tonfisk: 400 g

Våtfoder för katter med 80 % fisk & kött.
16,00 kr
Optimal Mini: 7 kg

Optimal Mini: 7 kg

Helfoder för små hundraser
369,00 kr
BRAVO

BRAVO

Mjuka och goda belöningsbitar
25,00 kr
Tass Plus: 40 g

Tass Plus: 40 g

Tassvård med bivax
59,00 kr
Scroll