Hälsosam livsstil för hundar, katter och hästar

Torrfoder

Torrfoder

Vårt torrfoder är rikt på animaliskt protein och ger all den näring din katt behöver för en optimal hälsa, vår unika tillverkningsprocess ser till att fodret behåller sitt höga näringsvärde i samtliga ingredienser. Exclusive-segmentet är ett Super premium-foder med innehåll av högsta kvalitet.

9 artiklar

per sida

Lista Rutnät

 1. EXCLUSIVE DIGEST

  EXCLUSIVE DIGEST

  Ett helfoder för katter med känsligt mag-tarm system och allergier. Innehåller högkvalitativa ingredienser som lamm och ris och minskar risken för allergiska reaktioner. Detta super premiumfoder innehåller all den näring din katt behöver och har en optimal balans av protein och fett som hjälper till att kontrollera kattens vikt.
  399,00 kr
 2. KROKETTER KYCKLING

  KROKETTER KYCKLING

  Ett super premiumfoder för vuxna katter som innehåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver. Baserat på kyckling och berikat med extra taurin för att stödja hjärtats funktion samt fibrer för att motverka uppkomsten av hårbollar. En välbalanserad kost som stärker immunförsvaret och ger en blank och fin päls.
  169,00 kr
 3. KROKETTER FISK

  KROKETTER FISK

  Husse Kroketter Fisk är ett super premiumfoder som innehåller alla de näringsämnen, vitaminer och mineraler som din katt behöver för ett långt och friskt liv. Fodret är rikt på animaliskt protein och taurin som stödjer kattens hjärtfunktion samt syn. Innehåller ingredienser av hög kvalitet med en mycket hög smältbarhet så att din katt kan tillgodogöra sig alla de viktiga komponenter som finns i fodret. Passar vuxna katter av alla raser.
  169,00 kr
 4. EXCLUSIVE LIGHT

  EXCLUSIVE LIGHT

  Husse Exclusive Light är en helfoder för mindre aktiva, överviktiga och äldre katter. Detta super premiumfoder baseras på kyckling som ger en komplett näring och ett skydd för viktkontroll. Med en optimal balans av protein till fett, kommer Husse Exclusive Light bidra till att din katt håller formen.
  149,00 kr
 5. EXCLUSIVE KATT STERILISED

  EXCLUSIVE KATT STERILISED

  Helfoder för steriliserade, kastrerade eller mindre aktiva vuxna katter. Med en optimal balans av protein och fett kommer Husse Exclusive Katt Sterilised bidraga till din katts hälsa. Lämpligt även till katter med känslig matsmältning och innehåller även ett lågt pH-värde för att undvika urinvägsinfektion.
  149,00 kr
 6. EXCLUSIVE URINARY

  EXCLUSIVE URINARY

  Katt Urinary är super premium torrfoder speciellt anpassat för katter med återkommande urinvägsproblem. Låga halter av magnesium förhindrar uppkomsten av urinsten och med extrakt från tranbär ger det även en god urinvägshälsa. Kan även ges i förebyggande syfte.
  149,00 kr
 7. Opus Lynx: 2kg

  Opus Lynx: 2kg

  Ett helfoder med hög protein- och fetthalt och med låga halter av kolhydrater, en spannmålsfri formula rik på animaliskt protein. Produkten är fri från färgämnen, konserveringsmedel, gluten och spannmål.
  179,00 kr
 8. KATTUNGE

  KATTUNGE

  Husse Kattunge är ett helfoder för kattungar. Detta super premiumfoder baseras på hönsprotein som ger en perfekt mängd protein för kattungen att utveckla växande muskler, kroppsliga organ, hud och päls. Med tillräckliga mängder av taurin hjälper det kattungen att bibehålla och förebygga friska ögon, hjärta och fortplantningsorgan.
  149,00 kr
 9. EXCLUSIVE ACTIVE

  EXCLUSIVE ACTIVE

  Helfoder med högt energiinnehåll för aktiva katter som lever utomhus. Ett Super Premiumfoder som uppfyller katters energibehov och har ett välbalanserat innehåll för ett långt och hälsosamt liv.
  149,00 kr

9 artiklar

per sida

Lista Rutnät

Nyligen visade
Kroketter Katt Kyckling: 7 kg

Kroketter Katt Kyckling: 7 kg

För vuxna katter av alla raser.
319,00 kr
BRAVO

BRAVO

Mjuka och goda belöningsbitar
25,00 kr
EXCLUSIVE URINARY

EXCLUSIVE URINARY

Katt Urinary är super premium torrfoder speciellt anpassat för katter med åte...
149,00 kr
VALP SENSITIVE

VALP SENSITIVE

Helfoder för växande valpar och digivande tikar baserade på kyckling och ris.
729,00 kr
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

Helfoder för hundar med normalt eller lågt energibehov.
129,00 kr
Scroll