Hälsosam livsstil för hundar, katter och hästar

Exclusive

Exclusive

Exclusive är torrfoder av högsta kvalitet med en hög smältbarhet. Fodret är rikt på animaliskt protein, kompletterat med taurin, en essentiell aminosyra som katter inte kan producera själva och som förhindrar blindhet och främjar ett friskt hjärta. Produkter från vårt Exclusive-segment innehåller naturliga fibrer för att förhindra att hårbollar bildas i tarmkanalen och Omega 3 och Omega 6 för att motverka inflammationer och stärka immunförsvaret. Fettsyrorna bidrar även till en frisk hud och fin päls.

6 artiklar

per sida

Lista Rutnät

 1. EXCLUSIVE LIGHT

  EXCLUSIVE LIGHT

  Husse Exclusive Light är en helfoder för mindre aktiva, överviktiga och äldre katter. Detta super premiumfoder baseras på kyckling som ger en komplett näring och ett skydd för viktkontroll. Med en optimal balans av protein till fett, kommer Husse Exclusive Light bidra till att din katt håller formen.
  149,00 kr
 2. EXCLUSIVE ACTIVE

  EXCLUSIVE ACTIVE

  Helfoder med högt energiinnehåll för aktiva katter som lever utomhus. Ett Super Premiumfoder som uppfyller katters energibehov och har ett välbalanserat innehåll för ett långt och hälsosamt liv.
  149,00 kr
 3. EXCLUSIVE KATT STERILISED

  EXCLUSIVE KATT STERILISED

  Helfoder för steriliserade, kastrerade eller mindre aktiva vuxna katter. Med en optimal balans av protein och fett kommer Husse Exclusive Katt Sterilised bidraga till din katts hälsa. Lämpligt även till katter med känslig matsmältning och innehåller även ett lågt pH-värde för att undvika urinvägsinfektion.
  149,00 kr
 4. EXCLUSIVE DIGEST

  EXCLUSIVE DIGEST

  Ett helfoder för katter med känsligt mag-tarm system och allergier. Innehåller högkvalitativa ingredienser som lamm och ris och minskar risken för allergiska reaktioner. Detta super premiumfoder innehåller all den näring din katt behöver och har en optimal balans av protein och fett som hjälper till att kontrollera kattens vikt.
  399,00 kr
 5. EXCLUSIVE URINARY

  EXCLUSIVE URINARY

  Katt Urinary är super premium torrfoder speciellt anpassat för katter med återkommande urinvägsproblem. Låga halter av magnesium förhindrar uppkomsten av urinsten och med extrakt från tranbär ger det även en god urinvägshälsa. Kan även ges i förebyggande syfte.
  149,00 kr
 6. KATTUNGE

  KATTUNGE

  Husse Kattunge är ett helfoder för kattungar. Detta super premiumfoder baseras på hönsprotein som ger en perfekt mängd protein för kattungen att utveckla växande muskler, kroppsliga organ, hud och päls. Med tillräckliga mängder av taurin hjälper det kattungen att bibehålla och förebygga friska ögon, hjärta och fortplantningsorgan.
  149,00 kr

6 artiklar

per sida

Lista Rutnät

Nyligen visade
Vermi Minus Vermicelli: 1 kg

Vermi Minus Vermicelli: 1 kg

Fodertillskott för hästar.
399,20 kr
Valp Maxi: 15 kg

Valp Maxi: 15 kg

Helfoder för växande valpar samt dräktiga och digivande tikar.
569,00 kr
VALP MAXI

VALP MAXI

Helfoder för växande valpar samt dräktiga och digivande tikar.
569,00 kr
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

Helfoder för hundar med normalt eller lågt energibehov.
129,00 kr
LIGHT SENSITIVE

LIGHT SENSITIVE

Helfoder för mindre aktiva hundar, överviktiga hundar eller hundar som lätt g...
689,00 kr
Scroll