Hälsosam livsstil för hundar, katter och hästar

Vuxen

Husses har ett brett sortiment av torrfoder för vuxna katter och dess individuella behov, allt från känsligt matsmältningssystem, katter med högt eller lågt energibehov och specialfoder för kastrerade katter och katter med urinvägsproblem.

5 artiklar

per sida

Lista Rutnät

 1. EXCLUSIVE LIGHT

  EXCLUSIVE LIGHT

  Husse Exclusive Light är en helfoder för mindre aktiva, överviktiga och äldre katter. Detta super premiumfoder baseras på kyckling som ger en komplett näring och ett skydd för viktkontroll. Med en optimal balans av protein till fett, kommer Husse Exclusive Light bidra till att din katt håller formen.
  149,00 kr
 2. EXCLUSIVE ACTIVE

  EXCLUSIVE ACTIVE

  Helfoder med högt energiinnehåll för aktiva katter som lever utomhus. Ett Super Premiumfoder som uppfyller katters energibehov och har ett välbalanserat innehåll för ett långt och hälsosamt liv.
  149,00 kr
 3. EXCLUSIVE KATT STERILISED

  EXCLUSIVE KATT STERILISED

  Helfoder för steriliserade, kastrerade eller mindre aktiva vuxna katter. Med en optimal balans av protein och fett kommer Husse Exclusive Katt Sterilised bidraga till din katts hälsa. Lämpligt även till katter med känslig matsmältning och innehåller även ett lågt pH-värde för att undvika urinvägsinfektion.
  149,00 kr
 4. EXCLUSIVE DIGEST

  EXCLUSIVE DIGEST

  Ett helfoder för katter med känsligt mag-tarm system och allergier. Innehåller högkvalitativa ingredienser som lamm och ris och minskar risken för allergiska reaktioner. Detta super premiumfoder innehåller all den näring din katt behöver och har en optimal balans av protein och fett som hjälper till att kontrollera kattens vikt.
  399,00 kr
 5. EXCLUSIVE URINARY

  EXCLUSIVE URINARY

  Katt Urinary är super premium torrfoder speciellt anpassat för katter med återkommande urinvägsproblem. Låga halter av magnesium förhindrar uppkomsten av urinsten och med extrakt från tranbär ger det även en god urinvägshälsa. Kan även ges i förebyggande syfte.
  149,00 kr

5 artiklar

per sida

Lista Rutnät

Nyligen visade
OPTIMAL GIANT

OPTIMAL GIANT

Helfoder för aktiva stora hundraser
669,00 kr
VALP MINI

VALP MINI

Helfoder för valpar av mindre raser samt dräktiga och digivande tikar.
129,00 kr
OPTIMAL LIGHT

OPTIMAL LIGHT

Helfoder för mindre aktiva hundar, överviktiga hundar, hundar med diabetes och...
329,00 kr
ARTRO Granulat

ARTRO Granulat

Artro Granulat innehåller naturliga örter med viktiga näringsämnen som kondr...
269,00 kr
KEX L

KEX L

Smakrika vegetariska kex.
49,00 kr
Scroll