Hälsosam livsstil för hundar, katter och hästar

Terms and Conditions

     Villkor

 


 1.

Orderbekräftelse


Vi bekräftar automatiskt att vi mottagit din beställning via e-post. Det är därför viktigt att du skriver rätt e-post adress när du registrerar dig som kund och gör din beställning. Får du ingen orderbekräftelse strax efter du sänt iväg din beställning kan det betyda att du kanske skrivit något fel i e-postadressen. Kontakta oss/maila oss med rätt e-postadress så vi får rätt information.

Vår e-postadress är info@husse.se. Du hittar mer kontaktinformation till oss och till våra lokala återförsäljare under Kontakta oss i menyn.

Beställning kan ske på www.husse.se, via vår ordertelefon 020-466466 eller direkt via en återförsäljare.

Om du vill avbeställa hela eller delar av din beställning, så måste detta ske inom 24 timmar efter lagd order.

 2.

Leveransvillkor


Leverans av beställda varor distribueras via återförsäljare runt om i Sverige. Du hittar din lokala återförsäljare genom att söka på postnummer under "Hitta din lokala återförsäljare" på hemsidan.

Alla leveranser sker inom 7 dagar på lagerförda varor utan fraktkostnad till din dörr för ordrar till ett värde av 300 kronor eller mer. För ordrar under 300 kr debiteras en fraktkostnad på 50 kronor. I de fall vi inte har en återförsäljare på orten där du bor skickar vi din beställning via transportör mot ovan leveransvillkor.

Vi ersätter ej förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har lämnats.

 3.

Betalningsvillkor


Du kan betala kontant till återförsäljare, via PayPal, mot faktura eller förskottsbetalning. Vid betalning mot faktura tillkommer 25 kronor i faktureringsavgift.

Det finns fall då fakturabetalning inte är möjlig:

  • Leveransadressen är inte densamma som fakturaadressen.
  • Vi har ännu inte mottagit full betalning för tidigare beställningar.


Vi gör en kreditbedömning innan leverans för att ta ställning till vilka betalningsalternativ som kan erbjudas vid varje beställning. I vissa fall erbjuder vi därför inte faktura som alternativ. Istället kan betalning ske kontant, mot förskott eller via PayPal. Uppgifterna kontrollera på nytt vid varje ordertillfälle. Vi ber om förståelse för att vi inte alltid erbjuder samtliga betalningsalternativ.

Din lokala återförsäljaren utför kreditprövningen och avgör själv om faktura kan erhållas. För att erhålla faktura som alternativ krävs att du lämnar ditt personnummer. Den kredit som gäller vid fakturering bestäms individuellt av lokal återförsäljare. Efter förfallodag skickas en betalningspåminnele ut med en påminnelseavgift på 50 kronor.
Förskottsbetalning erbjuds efter överenskommelse med lokal återförsäljare. 

Om man har betalningsanmärkning är kontant betalning, förskottsbetalning eller betalning via PayPal de alternativ Husse kan erbjuda.

Husse sparar endast personuppgifter för att  kunna leverera varor, vid förskottsbetalning kontrollera kundens adress och kreditvärdigheten vid önskemål om att erhålla faktura. 

4. 

100 % nöjd kundgaranti


Skulle ditt djur mot förmodan inte vilja äta vårt foder, så hämtar vi alltid tillbaks återstående foder. Vi väger av det som är kvar, och du får naturligtvis pengarna tillbaka. Reklamationen ska i detta fall vara oss tillhanda inom 30 dagar.

 

5.

Fri hemleverans


Husse erbjuder alltid rikstäckande fri hemleverans på ordrar till ett värde av 300 kronor eller mer.

6. 

Allmänna villkor


När du bekräftat köpet genom att sända iväg din order har du också godkänt våra Köpvillkor och därmed lagt en bindande order. Alla varor är Husses egendom tills vi eller vår lokala återförsäljare erhållit full betalning.

Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas.

 7.

Tillämpning


Våra Köpvillkor kan ändras utan föregående varsel. Som kund ber vi dig att före din beställning ta del av de aktuella Köpvillkor som vi har tillgängliga. Vi följer naturligtvis svensk konsumentlagstiftning och tillämpar Konsumentverkets riktlinjer och följer därmed Konsumentköplagen, Köplagen och Distansavtalslagen.

Vi reserverar oss för eventuella fel i uppgifter på hemsidan.

Nyligen visade
OPTIMAL GIANT

OPTIMAL GIANT

Helfoder för aktiva stora hundraser
669,00 kr
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

Helfoder för hundar med normalt eller lågt energibehov.
129,00 kr
OPTIMAL LIGHT

OPTIMAL LIGHT

Helfoder för mindre aktiva hundar, överviktiga hundar, hundar med diabetes och...
329,00 kr
LAX & RIS

LAX & RIS

Helfoder för hundar med känsligt mag-tarmsystem och allergi.
139,00 kr
LIGHT SENSITIVE

LIGHT SENSITIVE

Helfoder för mindre aktiva hundar, överviktiga hundar eller hundar som lätt g...
689,00 kr
Scroll