Frågor och svar

fragor-och-svar

Vi på Husse vill att alla hundar, katter och hästar ska få leva ett hälsosamt och lyckligt djurliv. Ett djur kräver mycket tid, omsorg och inte minst kärlek från din sida. Samtidigt som du får en bästa vän och familjemedlem som alltid kommer att vara dig lojal och trogen för resten av livet. Vi vill gärna hjälpa dig som djurägare och har därför tagit fram alla våra goda råd och svar på vanliga frågor som vi hoppas kan hjälpa dig på vägen mot att ge ditt djur ett så bra liv som möjligt.

Här har vi samlat vanliga frågor med svar som våra kunder har ställt till oss om hundar, katter och hästar. Våra husdjur engagerar verkligen och är en viktig del i familjen, som sprider stor glädje men som ibland när djuret inte mår bra även skapar oro. Förutom att kunna erbjuda bra foder och tillbehör för ditt husdjur vill vi ta ett ansvar för att skapa möjlighet att sprida kunskap, tips och visa på goda ideer som skapar förutsättningar för att din hund, katt och häst ska leva ett så bra liv som möjligt.

 

Vi vet hur det är att vara djurägare och det gör att vi på ett jordnära sätt kan hjälpa dig som kund med saklig och korrekt information. Vi hoppas och tror att du som läsare och djurägare får nytta, men även nöje, av den information som ges här i våra frågor och svar.

 

Du är varmt välkommen att maila in dina frågor till oss på Husse. Vi samarbetar med professionella rådgivare inom utfodring, veterinärmedicin, träning, beteende och omvårdnad för att kunna ge så bra och korrekta svar på dina frågor som möjligt. Du får även gärna ge tips på områden som du vill få fördjupad kunskap i, så kanske vi på sikt kan skriva om just det i en längre artikel. Vill du vara uppdaterad om våra nya erbjudanden rekommenderar vi att du anmäler dig till vårt nyhetsbrev via e-post. Det finns ingen fråga som är för liten, inte heller för stor, varmt välkommen att kontakta oss!

 

Scroll