Den bästa kattmaten för din katt

Huskatten kan vara en mycket kräsen matgäst. Den vill äta lite men ofta och den går hellre hungrig än äter kattmat som smakar sisådär. Därför är det viktigt att man som kattägare tänker på att köpa hem kattmat med just den smak katten gillar. Alla katter är olika och har olika behov. Det gör att de också behöver olika typer av mat. Vissa katter är till exempel känsliga för spannmål och för dem finns det helt spannmålsfritt foder. Överlag bör katten ha ett foder med hög proteinhalt. Man bör alltid välja proteinsort efter sin katts favoritsmak.

Kattmat av bästa kvalitét

Vår kattmat tillverkas av råvaror med högsta kvalitet och har både doft och smak som väcker kattens sinnen. Bitarna är lagom stora så att katten kan tugga och använda sina tänder, precis som den är född att göra. Här finns ett stort utbud av olika smaker, sorter och förpackningsstorlekar. Oavsett om din katt föredrar större bitar med kycklingsmak, eller om kattungen vill ha fisksmak finner du maten hos oss på Husse.

Variera kattens mat

Ofta rekommenderas det att ge katten en diet som består av både torrfoder och våtfoder. Även våtfoder finns med olika smaker och i olika varianter i vårt sortiment. Antingen kan man välja samma smak som på torrfodret, eller varför inte blanda olika smaker så att katten får en ny, spännande måltid varje dag!

När det gäller våtfoder finns det i burk eller i smidiga portionspåsar som kan vara smarta om man bara har en katt som vill ha foder, som helfoder eller kompletteringsfoder. Oavsett om man väljer påsar eller burkar finns det foderbitar i sås, gelé eller olika mousser att välja mellan. Vilket katten föredrar är mycket individuellt. Prova olika sorter och se katten njuta, oavsett om den får fodret varje dag, eller bara till helgen! Om du letar efter ett foder som innehåller allt din katt behöver är Husses foder helt rätt! Se hela vårt sortiment här!

 

Scroll