Hälsosam livsstil för hundar, katter och hästar

Välja valpfoder till din valp

Hundvalpar är ömtåliga varelser som behöver den bästa starten i livet för att klara av att bli starka och friska hundar i vuxen ålder, med en minimal risk att drabbas av sjukdomar och smärtsamma tillstånd. Detta förhindrar du som ägare bäst genom att ge din valp ett bra foder som stärker immunförsvaret, baserat på storlek och/eller ras.

Valpfodrets egenskaper

Valpfoder, som efter invänjning kan utfodras med från 4 veckors ålder, är att rekommendera för valpar samt dräktiga eller digivande tikar tack vare dess höga energi-, vitamin-, och mineralinnehåll och dess höga smältbarhet. Innehållet bidrar till en frisk och blank päls, starka tänder och skelett, samt ger valpen goda förutsättningar inför vuxenstadiet. Valpfoder finns för både små och stora hundraser som inte får växa för snabbt.

Husse valpfoder - bara det bästa för våra valpar

I Husses sortiment kan du finna flera valpfoder som både är nyttiga och goda för din älskade valp. Fodret är av bästa kvalitet och har testats grundligt samtidigt och är resultatet av kvalitativ forskning.

Valp Mini

Valp Mini är anpassat för valpar och digivande/dräktiga tikar av mindre raser. Fodret innehåller viktiga näringsämnen, vitaminer och mineraler som behövs för att din valp ska hålla sig sund och frisk samtidigt som det gynnar tillväxt i lagom takt. Foderkulorna är anpassade efter små käkar och tänder.

Valp och Valp Maxi

Ytterligare två valpfoder är Valp och Valp Maxi, varav det sistnämnda vänder sig till stora raser som har en vikt över 25 kg som fullvuxen. Det gynnsamma grönmussel-extraktet bidrar till att bibehålla brosket så att lederna hos stora hundar inte slits i förtid och foderkulorna i Valp Maxi är anpassade till stora käkar och tänder.

Valp Digest

Husses Sensitive-produkter är glutenfria och Valp Digest är en lämplig produkt till valpar som har en tendens till känslig mage och tarm. Fodret och fibrerna stabiliserar tarmen och har hög smältbarhet. Valp Digest är fritt från konserveringsmedel eller onaturliga ämnen som orsakar störningar i tarmfloran. Foderkulornas textur bidrar till en mekanisk rengöring av tänderna samtidigt som bitarna är sköna för valpen att tugga, då det ofta kliar i de växande gaddarna.


<< Tillbaka

Nyligen visade
APTIT - kyckling

APTIT - kyckling

Smakrik färsk, fräsch kyckling i sås. En perfekt aptitretare mel...
139,00 kr
STERILISED MINI

STERILISED MINI

Sterilised är ett helfoder för kastrerade/steriliserade vuxna hundar a...
139,00 kr
BITRING

BITRING

Bitring i slitstarkt naturgummi. Du kan använda den för att leka dragk...
55,00 kr
EXCLUSIVE KATT STERILISED

EXCLUSIVE KATT STERILISED

Helfoder för steriliserade, kastrerade eller mindre aktiva vuxna katter. L&...
159,00 kr
KROKETTER KYCKLING

KROKETTER KYCKLING

Husse Kroketter Kyckling är ett super premiumfoder som innehåller all...
179,00 kr
Scroll