Hästprodukter och hästtillbehör

Hästprodukter och hästtillbehör

Vi på Husse erbjuder flera fodertillskott, avmaskningsmedel och hovvårdsprodukter till din häst. Hästprodukterna är noga utvalda och framtagna ut av oss på Husse och de har prövats och testats med goda resultat. Vi mycket stolta över att våra produkter fått otroliga recensioner av våra kunder och vi kommer sträva efter att kontinuerligt utveckla sortimentet, både för hästtillbehör och övriga hästprodukter. Vi ansträngt oss för att hitta hästvårdsprodukter som verkligen gör skillnad och som hjälper din häst att få en högre hovkvalitet. Självklart spelar även en korrekt och väl avvägd utfodring, samt en god hästhållning stor roll för hovkvaliteten, våra hovvårdsprodukter hjälper till att skapa det ”lilla extra”. Prata gärna med din hovslagare för att följa upp hovkvaliteten kontinuerligt.

Kosttillskott unikt för din häst

Husse erbjuder fodertillskott som medverkar till att säkerställa att din häst ges en väl avvägd och balanserad foderstat. Att äta rätt för att kunna prestera bra, ja, det gäller för hästar i lika hög grad som för oss människor. Fodertillskotten har valts ut i samråd med våra expertrådgivare inom utfodring och veterinärmedicin samt produceras av ledande tillverkare med lång erfarenhet inom området. Ofta behöver hästen också tillskott av elektrolyter efter ett hårt tränings- eller tävlingspass.

Hästprodukter 

Salt är ett livsnödvändigt ämne, som även har den goda effekten att hästen blir törstig och dricker vatten. Prova vårt populära Himalaya Salt. Rikligt med vatten av god kvalitet är viktigt för att hästen ska må bra. Tillskott som verkar avstressande är utvecklade för att hästen ska kunna hålla koncentration på det arbete den ska utföra. Vi har även hästprodukter som ger hästen en glansig och välmående päls. Vi erbjuder effektiva avmaskningsmedel som säkerställer din hästs förmåga att tillgodogöra sig fodrets näring och energi.

2 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Fibre Energi

FIBRE ENERGI

Särskilt utvecklat för tävlingshästar, ger dem explosiv pres...
249,00 kr
GOTTIS - Hästens bästa snacks!

GOTTIS - Hästens bästa snacks!

Krispigt rostat naturligt belöningsgodis med smak av äpple, linfrö...
119,00 kr

2 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll