Hundgodis, hundkex och tuggben för din hund

Hundgodis, hundkex och tuggben för din hund

Hälsosam belöning och läckra godsaker för hundar finns tillgängliga i olika storlekar och smaker och du kan hitta det som passar din hund bäst.

Visst är det härligt att se glädjen i hundens ögon när man nämner det himmelska ordet "godis" och hela världen helt plötsligt tycks snurra kring den lilla godisbiten du har i handen. Hundgodis kan användas för att skämma bort våra fyrfotade vänner men också för att träna dem och lära dem både konster och allmänt hyfs; något som behövs för att de ska kunna röra sig i möblerade rum och på gatorna med andra hundar.

Inte bara godis

När man köper hundgodis är det bra att tänka på att inte bara köpa något som smakar gott utan också en produkt som är välgörande för hunden och dess hälsa. Hos Husses finns alla sorters hundgodis du kan tänka dig. Allt från godis som berikats med olika viktiga vitaminer till proteinrika smaskigheter och ben som rengör hundens tänder. Att ge hunden godis som är för människor är sällan en bra idé, så fundera istället på hur du kan få din hund att bli såväl glad, som mätt och frisk.

Varierat hundgodis

Även om det ibland kan tyckas som att hundar äter allt de kommer över så förtjänar även de att få skämmas bort med olika smakupplevelser. Glöm därför inte att variera dina godisinköp och överraska din kompis med olika smaker och konsistenser. Att äta är en helhetsupplevelse; inte bara för dig utan också för din fyrfotade kompis.

Tuggben, hundkex 

Oavsett om du vill använda hundgodiset till att skämma bort din bästa kompis, lära denne konster eller ge hunden ett ben som räcker en stund när hela familjen har fredagsmys, så finns det du söker efter hos Husses. Husses har ett stort sortiment med godis och ben som passar för olika tillfällen och det är bara att söka och finna just det du letar efter.

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

https://start.husse.com/media/catalog/product/t/u/tuggplus10_1.jpg

Tugg Plus 10-pack

Tuggben för god tandhälsa, längd 11 cm 10 st ben/förpackning
169,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/1/6/16012-tandrep-plus.jpg

TANDREP PLUS

Tandrep Plus är ett tandvänligt och 100 % smältbart och naturligt...
169,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/1/6/16008-16009-16010-16011-tugg-plus.jpg

TUGG PLUS

Tuggben för god tandhälsa.Tugg Plus är 100 % smält...
20,00 kr

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll