Omtanke och hälsa för hundar

Hundar behöver promenader, närhet och kärlek precis som vi människor och precis som vi människor så behöver de också att det tas hand om deras hälsa. Oavsett om din hund har några problem som behöver åtgärdas eller om du bara vill upprätthålla hundens goda hälsa så har Husse det du söker.

Första pälsintrycket

Det första du ser när du möter din hund när du kommer hem efter arbetsdagen är den vackra pälsen. Och för att pälsen ska fortsätta vara vacker behöver den vårdas. Varför inte investera i en effektiv pälsvårdssprej eller kanske laxolja som gör underverk för pälshälsan.

Testa vårt shampoo mot fästingar

Sommar är mer än bara sol och bad. Det är också fästingarnas gyllene tid och visst finns det roligare saker att göra än att plocka fästingar från hunden. Varför inte köpa ett schampo som är effektivt mot både fästingar och loppor?

Hälsan utgår från magen

Mår magen bra så mår hunden bra. Precis som vi människor så kan hundar drabbas av oroliga magar och andra besvär, men med hjälp av produkter med goda tarmbakterier håller sig både magen och hunden frisk och glad.

Håll hunden hel, ren och fin

Att sköta vår egen personliga hygien är något vi tar för självklart och lika självklart är det för våra fyrfotade vänner. Glöm inte att skaffa ett bra hundschampo men också öronvaxlösare och varför inte en miniduk som kan användas för rengöring av såväl tassar som öron.

Så oavsett vad du söker så har du kommit rätt. Husse har produkterna du behöver för att förebygga sprickor i tassarna såväl som för att säkerställa att din kamrat får i sig sina vitaminer och håller sig hel och ren. Ta hand om din hund som du tar hand om dig själv och ni kommer båda att blomstra i välmående och hälsa tillsammans.

There are no products matching the selection.

Scroll