Svenskt spannmålsfritt hundfoder

En naturlig kost för din hund har ett högt protein-, fett- och vatteninnehåll och ett lågt kolhydratinnehåll och för att efterlikna det har vi utvecklat våra mycket omtyckta spannmålsfria foder Opus Ocean och Opus Farm.

Varför rekommenderas spannmålsfritt foder?

Ett foder utan spannmål är ett naturligt foder, som oftast passar hundar bättre än foder innehållande spannmål. Faktum är att människan började odla spannmål som ett komplement till fisk från havet eller kött fångat i skogen, för att det var billigt och effektivt. Dock innehåller spannmål mindre näring och viktiga vitaminer och mineraler. Hundens och människans kropp är anpassade och dimensionerade för naturliga råvaror, därför ska man inte äta för mycket av odlade råvaror som vete, korn, havre och råg.

Vad innebär spannmålsfritt foder?

Spannmål är behandlade sädesslag, det vill säga malt, råg, korn, och vete. Även ris är ett spannmål, som dock inte kan odlas på naturligt sätt som i Asien. Spannmål ska inte förväxlas med rotfrukter såsom potatis, rödbetor eller lökar. Spannmålsfritt i det här avseendet innebär att fodret inte innehåller spannmål, vilket är bra att veta då det även kan tolkas som att spannmåls mängden är fördelad i fodret.

Spannmålsfritt hundfoder Opus Ocean

Opus Ocean anspelar på den fina laxen som är tillsatt i fodret. Tillsammans med potatis utgör den ett utmärkt innehåll i ett foder för hundar. Husse väljer ut den finaste laxen och den ädlaste potatisen. Givetvis är fodret utan artificiella ämnen, konserveringsmedel och färgämnen. Det är spannmålsfritt och hjälper din hund att må bra och leva mer hälsosamt. Pälsen på hunden får en fin lyster, tassarna blir mindre torra och hundens hälsa förbättras avsevärt genom att välja ett spannmålsfritt hundfoder som Opus Ocean.

Spannmålsfritt hundfoder Opus Farm

Opus Farm innehåller tillsatt lantbruks-uppfödd kyckling som växt upp under bra förhållanden. Formulan i fodret är helt spannmålsfri och innehåller viktiga ingredienser såsom kalcium och fosfor. Dessa mineraler har en bevisat bra effekt på stärkandet och bibehållandet av friska ben och tänder. Fodret passar mycket bra för hundar som har en sämre fungerande matsmältningsapparat. Vegetabiliska fibrer gör processen enklare för hundens tarmar vilket gör att magen mår bra.

2 artiklar

per sida

Rutnät Lista

OPUS OCEAN

OPUS OCEAN

Opus Ocean som är ett Super Premium foder för hund (lax och potat...
179,00 kr
OPUS FARM

OPUS FARM

En spannmålsfri formula, baserad på kyckling och potatis och speciel...
769,00 kr

2 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll