Specialfoder för hundar

Specialfoder för hundar

Husse's specialfoder är tillverkat av högsta kvalitet för att passa just din hund och dess behov. Hos oss hittar du foder unikt framtaget för en god magsmältning, glutenfritt och spannmålsfritt foder och mycket mer!

Husses hundfoder är alla tillverkade av högsta kvalitet och det finns något för alla hundar oavsett ras eller storlek. Det är fri hemleverans och man kan få smakprover på de olika produkterna. Alla Husses specialfoder är helfoder som är snälla mot magen, är glutenfria och innehåller alla de vitaminer, mineraler och fettsyror en hund behöver. De innehåller dessutom kalcium för friska tänder och ett välfungerande skelett.

Specialfoder i flera varianter

Husse's specialfoder finns i 9 olika varianter som kommer i olika storleksalternativ så alla kan hitta något som passar.

Digest Giant är ett helfoder för stora hundar med känslig mage eller om det finns någon form av allergi hos hunden. Detta är en produkt som innehåller extra B-vitamin vilket håller pälsen i trim.

Valp Digest är ett helfoder för valpar med känslig mage och främjar en god tillväxt. Innehåller alla de vitaminer en växande valp behöver och är fri från konserveringsmedel.

Ocean Care mini är ett foder som baseras på lax och ris, vilka är ingredienser som orsakar mindre allergier.

Ocean Care är en super premium produkt som baseras på lax och ris och är berikad med koppar som stimulerar de enzymer som ger pälsen dess färg.

Digest är en super premium produkt som baseras på lamm och ris vilket orsakar få allergier detta är lättsmälta produkter som gör att fodret är lämpligt för känsliga magar.

Optimal Sensitive är ett helfoder baserat på kyckling och ris och är lämpligt för hundar med känslig mage och allergiproblem. Detta är en produkt som är helt glutenfri och med hög smältbarhet.

Light Sensitive är ett specialfoder för hundar som inte är så aktiva eller som har problem med övervikt. Detta foder har ett lågt kalorivärde som gör det lämpligt för att främja en sund vikt hos hunden.

Opus Ocean är lämpligt för de hundägare som föredrar en spannmålsfri produkt och är då baserad på lax och potatis. Detta är lättsmälta råvaror och potatis är tilltalande för hunden.

Opus Farm är ett spannmålsfritt foder som är baserat på kyckling och potatis. Detta foder har hög halt av protein och och fett.

9 artiklar

per sida

Rutnät Lista

 1. LIGHT SENSITIVE

  Light Sensitive innehåller endast de bästa ingredienserna med hög smältbarhet och högt näringsvärde. Den är speciellt utvecklad för att tillgodose näringsbehovet hos mindre aktiva hundar, överviktiga hundar eller hundar som tenderar att gå upp i vikt snabbt. Detta kompletta foder är perfekt för att hålla din hund i utmärkt form.

  679,00 kr
 2. OPTIMAL SENSITIVE

  Helfoder baserat på kyckling och ris, lämpligt för aktiva hundar med känsligt tarmsystem och för hundar med allergiproblem.

  729,00 kr
 3. STERILISED

  Sterilised är ett helfoder för kastrerade/steriliserade vuxna hundar över 1 år.

  779,00 kr
 4. DIGEST

  Sensitive Digest är en Super Premium-produkt baserad på lamm och ris, lättsmälta ingredienser för hundar med känsligt tarmsystem.

  • Glutenfritt
  • Mycket smakrikt
  • Reducerar risken för magproblem & födoallergi
  • Stärker immunförsvaret
  149,00 kr
 5. OCEAN CARE


  Ocean Care är en Super Premium-produkt baserad på lax och ris, tillverkad av mycket smältbara ingredienser som är lämpliga för hundar med känsliga matsmältningssystem. Det är mindre troligt att det orsakar allergier än andra livsmedel. Produkten är fri från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel. 

  769,00 kr
 6. OCEAN CARE MINI

  Innehåller lax som huvudproteinkälla; laxprotein utlöser mycket få allergier.

  Ingen gluten; ris som enda källkälla för att minska risken för glutenreaktioner.

  Med frukto-oligosackarider och jäst för att minska risken för mjuk avföring.

  Innehåller lecitin för att öka smörjningsgraden hos fetter.

  Med fibrer för att främja tarmhälsa.

   

  159,00 kr
 7. VALP DIGEST

  Helfoder för valpar med känsliga magar

  • Glutenfritt
  • Främjar god tandhälsa
  • Rikt på mineraler
  • Ger en blank päls

   

  429,00 kr
 8. OPUS OCEAN

  Opus Ocean som är ett Super Premium foder för hund (lax och potatis) och är ett helfoder. 

  • Högt protein- och fettinnehåll. 
  • Det innehåller inga färgämnen, konserveringsmedel, gluten eller spannmål.
  • Lämpligt för hundar vars ägare föredrar att ge ett spannmålsfritt foder,
  179,00 kr
 9. OPUS FARM

  En spannmålsfri formula, baserad på kyckling och potatis och speciellt anpassad för hundars naturliga behov, med energi från animaliska källor.

  • Hög proteinhalt och fetthalt, låg halt kolhydrater
  • Spannmålsfri/glutenfri 
  • Rik på mineraler
  769,00 kr

9 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll