Specialfoder för hundar

Specialfoder för hundar

Husse's specialfoder är tillverkat av högsta kvalitet för att passa just din hund och dess behov. Hos oss hittar du foder unikt framtaget för en god magsmältning, glutenfritt och spannmålsfritt foder och mycket mer!

Husses hundfoder är alla tillverkade av högsta kvalitet och det finns något för alla hundar oavsett ras eller storlek. Det är fri hemleverans och man kan få smakprover på de olika produkterna. Alla Husses specialfoder är helfoder som är snälla mot magen, är glutenfria och innehåller alla de vitaminer, mineraler och fettsyror en hund behöver. De innehåller dessutom kalcium för friska tänder och ett välfungerande skelett.

Specialfoder i flera varianter

Husse's specialfoder finns i 9 olika varianter som kommer i olika storleksalternativ så alla kan hitta något som passar.

Digest Giant är ett helfoder för stora hundar med känslig mage eller om det finns någon form av allergi hos hunden. Detta är en produkt som innehåller extra B-vitamin vilket håller pälsen i trim.

Valp Digest är ett helfoder för valpar med känslig mage och främjar en god tillväxt. Innehåller alla de vitaminer en växande valp behöver och är fri från konserveringsmedel.

Ocean Care mini är ett foder som baseras på lax och ris, vilka är ingredienser som orsakar mindre allergier.

Ocean Care är en super premium produkt som baseras på lax och ris och är berikad med koppar som stimulerar de enzymer som ger pälsen dess färg.

Digest är en super premium produkt som baseras på lamm och ris vilket orsakar få allergier detta är lättsmälta produkter som gör att fodret är lämpligt för känsliga magar.

Optimal Sensitive är ett helfoder baserat på kyckling och ris och är lämpligt för hundar med känslig mage och allergiproblem. Detta är en produkt som är helt glutenfri och med hög smältbarhet.

Light Sensitive är ett specialfoder för hundar som inte är så aktiva eller som har problem med övervikt. Detta foder har ett lågt kalorivärde som gör det lämpligt för att främja en sund vikt hos hunden.

Opus Ocean är lämpligt för de hundägare som föredrar en spannmålsfri produkt och är då baserad på lax och potatis. Detta är lättsmälta råvaror och potatis är tilltalande för hunden.

Opus Farm är ett spannmålsfritt foder som är baserat på kyckling och potatis. Detta foder har hög halt av protein och och fett.

1 artiklar

per sida

Rutnät Lista

https://start.husse.com/media/catalog/product/4/7/471530-sterilised.jpg

STERILISED

Sterilised är ett helfoder för kastrerade/steriliserade vuxna hundar &...
779,00 kr

1 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll