Super Premium Hundfoder

Super Premium Hundfoder

Husses Super Premium produkter innehåller ingredienser av högsta kvalitet med en hög smältbarhet, som också gör mycket gott för hundens balans i magtarmen. Super Premium foder är utformat för att ge din hund en fullt näringsbalanserad kost för bästa hälsa och kondition.

Husses premiumprodukter innehåller endast ingredienser av högsta kvalitet. Torrfodret har hög smältbarhet vilket gör att hunden får balans i magtarmen. Torrfodret innehåller alla de näringsämnen som din hund behöver. Det finns flera olika premiumfoder beroende på vilka behov din hund har. Vilket torrfoder som passar din hund beror bland annat på hur stor hunden är och om den eventuellt har eller har haft några hälsoproblem. Husse erbjuder även foder för valpar och för hundar som är steriliserade. Nedan följer ett urval av de premiumprodukter som Husse erbjuder.

Vuxna hundar

Optimal Giant passar stora hundar med en hög aktivitetsnivå. Fodret innehåller taurin som är ett ämne som stödjer hjärtats funktion och är viktigt för stora hundraser. För stora hundar med normalt eller lågt energibehov passar istället Prima Plus. Prima Plus passar även mindre hundraser.

Valpar

Husse Valp Maxi ges till valpar som kommer att väga 25 kg eller mer när de är fullvuxna. Fodret passar för valpar som är 4 veckor eller äldre samt även för dräktiga tikar. För de små hundraserna passar istället Valp Mini.

Äldre hundar

Den äldre hunden riskerar att gå upp i vikt eftersom aktivitetsnivån brukar sjunka. Senior har en lägre fetthalt och bidrar därför till att hålla den äldre hunden i form utan risk för överviktsproblem. Senior innehåller taurin som är ett viktigt näringsämnen för hundens hjärtfunktion.

Steriliserade hundar

Efter en sterilisering finns risken att hunden går upp i vikt eftersom hunden kan bli lugnare och minska sin energinivå. Sterilised är ett foder med hög proteinhalt och L-karnitin för att underlätta nedbrytningen av fett. Genom en noga balans av rätt mängd protein och fett blir det enklare för din hund att bibehålla en bra form och god hälsa. För de mindre hundarna finns Sterilised Mini.

Hundar med övervikt och diabetes

Optimal Light är ett foder för hundar som är mindre aktiva och hundar med övervikt eller som lätt går upp i vikt. Det passar även hundar med diabetes.

There are no products matching the selection.

Scroll