Våtfoder för hundar

Våtfoder för hundar

Vi har våtfodret som passar din hund!

Husses sortiment av våtfoder för hund omfattar smakrika bitar i sås och goda patéer av finaste kvalitet!

År du mån om att din hund ska få det allra bästa? Det är vi också! Därför har vi på Husse utvecklat våtfoder av högsta kvalitet som även de mest kräsna vovvarna tackar ja till. Utöver de smakrika ingredienserna har vi också säkerställt att våra produkter är väl anpassade till olika hundar, och hjälper till att hålla dem friska och hälsosamma. Fodret innehåller viktiga mineraler och vitaminer som gör gott för hunden. Våra våtfoder finns i olika storlekar, och du kan välja bland allt från större alternativ till mindre förpackningar.

Oemotståndliga smaker

Man talar ofta om hur viktig matkulturen är för oss människor, men vem säger att våra fyrbenta vänner inte uppskattar en god matbit de också? Bland Husses urval av våtfoder hittar du exempelvis paté med kalv, eller varför inte testa en annan spännande variant med biff och ananas? Även kyckling gourmet är ett populärt och smakrikt alternativ som många hundar uppskattar.

Förmånliga priser

Trots den höga kvaliteten som karakteriserar Husses våtfoder är priserna relativt låga i jämförelse med en del andra tillverkare. Givetvis finns det även några lite mer exklusiva alternativ till ett högre pris, men det finns något för alla smaker och plånböcker.

Ingredienser av högsta kvalitet

För att din hund ska ha ett långt och hälsosamt liv krävs rätt näring. Därför har Husse utvecklat våtfoder med en unik sammansättning av vitaminer, utan konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel. Du kan också hitta foder som är särskilt anpassat exempelvis till valpar efter avvänjning, äldre hundar och hundar med viktproblem. Det finns också light-varianter för överviktiga hundar, eller hundar som av andra skäl behöver lättare måltider. Du kan också välja flera olika alternativ, och på så vis ge din hund en varierad kost varje dag.

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

SENIOR PATE

SENIOR PATE

En fettsnålare paté för äldre hundar (över 6 å...
19,90 kr
LIGHT

BITAR I SÅS LIGHT - kyckling

Light bitar i sås är väldigt smakrika ugnsbakade kycklingbitar f...
19,90 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/1/5/15008-light.jpg

BITAR I SÅS LIGHT - kalv

Ett light välsmakande våtfoder med ugnsbakade kalvbitar för...
35,90 kr

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Storlek
 1. Små < 10 kg
 2. Medel 10 – 30 kg
 3. Stor 30 – 40 kg
Ålder
 1. Vuxen
Ålder
 1. Valp
 2. Vuxen
 3. Senior
Aktivitet
 1. Vanligt
 2. Inte aktiv / soffpotatis
Speciella behov
 1. Övervikt
Animaliskt protein
 1. Kyckling
Speciell ingrediens
 1. balanserad kost
 2. kycklingbaserad
Scroll