Kattfoder för kattungar

Vi har torrfodret för din kattunge

Kattungar behöver vitaminer och mineraler för att växa och få en bra start i livet. Husse's kattfoder för kattungar är unikt framtaget för kattungens behov för att utveckla starka och smidiga leder, friska ögon och fin päls. För en växande kattunge är det viktigt att den första maten är rätt sammansatt och innehåller protein, fett och alla de vitaminer och mineraler en katt behöver för att växa och utvecklas som den ska.

Lättsmält helfoder för kattungar

Husse har tagit fram ett helfoder för kattungar som passar från det att den diande kattungen börjar äta riktig mat, tills det att den är cirka ett år gammal. Fodret passar även dräktiga och di-givande katter och kan alltså ges till både kattmamman och till kattungarna. Fodret är lättsmält och består av högkvalitativa ingredienser. Det innehåller precis all den energi som en lekfull kattunge behöver när den både ska upptäcka världen, leka och samtidigt växa upp till en stor katt. Att ge sin katt bästa tänkbara foder är förstås alltid bra, men extra viktigt är det under kattens första år, när skelettet och muskler växer och många organ utvecklas.

En bra start för din kattunge

En bra start ger en stabil grund inför kattens framtida liv och borgar för en god hälsa. Mineral, som fosfor och kalcium, är tillsatta för att ge katten ett starkt skelett och bra tänder. För att katten ska utvecklas på ett hälsosamt sätt har man även tillsatt essentiella aminosyror. Fiskolja och fettsyrorna Omega 3 och Omega 6 ger katten en fin päls och hy och är bra för hälsan i stort. Med hjälp av fibrer, fruktooligosackarider och betmassa främjar man en god tarmflora, hjälper tarmrörelserna och gör så att avföringen blir fast. Fibrerna förebygger även att hårbollar bildas i tarmarna. För att katten ska hålla sig frisk och stärka sitt eget immunförsvar har man tillsatt vitaminer, såsom vitamin A och E. Även fettsyrorna Omega 3 och 6 är bra för immunförsvaret, liksom kost med ett högt proteininnehåll. Huvuddelen av proteinet i Husses kattungefoder kommer från kyckling som är lättsmält för kattens mage och tarmar. Fodret innehåller också ägg och fisk. Kyckling innehåller också taurin som är en essentiell fettsyra som katten inte själv kan tillverka. Taurin är bra för hjärtat och hjälper också till att förhindra att katten blir blind.

1 artiklar

per sida

Rutnät Lista

https://start.husse.com/media/catalog/product/4/7/470845-470860-kattunge_4.jpg

EXCLUSIVE KATTUNGE

Kattunge är ett komplett foder för kattungar. Denna Super Premium-mat ...
169,00 kr

1 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll