Omtanke och hälsa för katter

Katter är underbara varelser och styr gärna sina hushåll med järntass. De flesta kattägare är väl medvetna om detta och lär sig snabbt att underkasta sig missens regler, som att aldrig resa sig upp när de sover i knät eller att klappa dem för mycket på magen.

En katt kräver även en hel del omsorg, förutom kel och kärlek, det finns ett stort antal produkter som kan göra deras liv bättre och friskare. Genom att ge din katt det allra bästa kan du se fram emot en glad kisse som kommer att hålla dig sällskap under en lång tid framöver.

Bästa för kattens hälsa

Husse erbjuder ett unikt framtaget sortiment av högkvalitativa produkter som är ett måste för din katts hälsa. Ge din katt ett bättre och längre liv genom att noga ta hand om den och ge den det din katt behöver. Katter är naturligt duktiga på att hålla efter sin hygien och lägger flera timmar dagligen på att tvätta sin päls och göra rent sina öron och ögon. Trots det kan din katt behöva hjälp på vägen med sin hygien från dig som kattägare. Husse's produkter gör det enkelt för dig att ta hand om din katt på bästa sätt.

Kosttillskott och vård till katten

Precis som andra djur kan katter få problem med tarmarna, tänderna och pälsen, liksom vitaminbrist och smutsiga öron. Genom att ge bra kost och ha en daglig rengöringsrutin kan många problem undvikas. En borste och några rengöringsdukar för ögon och öron är alltid bra att ha tillhanda, liksom helande krämer för sår och hudproblem och malt mot hårbollar. Om man har en katt med känslig mage eller anlag för njurstenar kan man ge den kosttillskott i förebyggande syfte, och det finns laxolja som tillför näring och främjar hjärtats och pälsens hälsa. Ge din katt hälsa och en högre livskvalitet, det är det finaste den kan få.

 

1 artiklar

per sida

Rutnät Lista

HEALING CREAM

HEALING CREAM

Kräm med helande och desinficerande egenskaper. Innehåller bl a v&au...
179,00 kr

1 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll