Kattsaker & kattillbehör

Våra katter är inte bara vackra, gosiga och helt underbara - de kräver också en hel del sällskap och omvårdnad. Katter må vara lite mer självständiga än hundar, men faktum är att de älskar att vara med sin familj, att leka och att bli omhändertagna. Som kattägare finns det många saker man kan skaffa för missens skull, och här följer fem tillbehör som alla katthushåll bör ha.

Matskålar

Katter tenderar att få en slags akne på sina hakor om de äter från smutsiga skålar eller från matskålar tillverkade av plast. Anledningen är att bakterier lätt samlas här och att katten kommer i kontakt med kanterna när den äter. De bästa matskålarna är därför tillverkade av kromad metall som är lätta att rengöra. Eftersom katter är ganska dåliga på att dricka vatten, vilket i sin tur kan leda till urinvägsinfektioner och kristaller i urinblåsan, är det en god idé att ställa flera vattenskålar i olika rum då de tenderar att ta sig en slurk varje gång de stöter på vätska.

Snygga klösbrädor

Undvik att katterna förstör hemmets alla möbler genom att ge dem roliga klösbrädor i olika material och former. Katterna tycker att det både är kul och skönt att vässa klorna och de tar sig gärna en tupplur på brädan mellan varven. Husse's snygga klösbrädor passar in i ett modernt hem med sin snygga design.

Kattleksaker

Katter älskar också att lattja och bland det bästa de vet är att jaga och att rusa omkring. Bollar, fjädrar, vippar och snören är bara några exempel på kul saker att leka med.

Krypin

Det skämtas ofta om hur besatta katter är av slutna rum, som byrålådor, kartonger och pappkassar. Ge dem ett mysigt krypin att kunna sussa sött i som ger dem en känsla av trygghet och värme.
3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

https://start.husse.com/media/catalog/product/5/0/50222-clip_1.jpg

KLÄMMA TILL FODERPÅSEN

Klämma för Husse torrfoderpåse. Genom att försluta din...
25,00 kr
LID FOR CANS

LOCK - till konserv

Bra lock i silikon som är till för att hålla maten färsk ef...
19,00 kr
FOOD BOWL, PORTABLE

PORTABEL MATSKÅL 1 l

Portabel matskål
25,00 kr

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll