Vuxen

Husses har ett brett sortiment av torrfoder för vuxna katter och dess individuella behov, allt från känsligt matsmältningssystem, katter med högt eller lågt energibehov och specialfoder för kastrerade katter och katter med urinvägsproblem.

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

 1. EXCLUSIVE LIGHT

  Husse Exclusive Light är en helfoder för mindre aktiva, överviktiga och äldre katter. Detta super premiumfoder baseras på kyckling som ger en komplett näring och ett skydd för viktkontroll. Med en optimal balans av protein till fett, kommer Husse Exclusive Light bidra till att din katt håller formen.

  159,00 kr
 2. EXCLUSIVE URINARY

  Katt Urinary är framtaget för vuxna katter med urinvägsproblem och ser till att hålla ett lågt PH-värde på kattens urin vilket främjar hälsan. Låga halter av magnesium förhindrar uppkomsten av urinsten och extrakt från tranbär ger god urinvägshälsa. Kan även ges i förebyggande syfte. Katt Urinary bör inte ges till kattungar, dräktiga eller digivande katter.

  159,00 kr
 3. EXCLUSIVE KATT STERILISED

  Exclusive Katt Sterilised är ett helfoder för steriliserade, kastrerade eller mindre aktiva vuxna katter. Fodret kan användas till kastrerade hankatter och steriliserade honkatter eftersom energiinnehållet är lågt. Det innehåller även ett lågt pH-värde för att undvika urinvägsinfektion. Detta super premiumfoder baseras på kyckling och innehåller all den näring din katt behöver samtidigt som det hjälper till att kontrollera dess vikt. Med en optimal balans av protein och fett kommer Husse Exclusive Katt Sterilised bidraga till din katts hälsa. Lämpligt även till katter med känslig matsmältning.

  159,00 kr

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll