Viktkontroll & dietfoder för katter

En del katter går lätt upp i vikt. Det gäller särskilt kastrerade katter, äldre katter som inte rör så mycket på sig längre samt innekatter som rör sig mest inomhus. Med ett väl sammansätt foder kan du hjälpa din katt att hålla vikten eller återfå sin normalvikt.

  • Exclusive Light är en helfoder för mindre aktiva, överviktiga och äldre katter. Detta super premiumfoder baseras på kyckling som ger en komplett näring och ett skydd för viktkontroll. Med en optimal balans av protein till fett, kommer Husse Exclusive Light bidra till att din katt håller formen.
  • Exclusive Katt Sterilised är ett helfoder för steriliserade, kastrerade eller mindre aktiva vuxna katter. Fodret kan användas till kastrerade hankatter och steriliserade honkatter eftersom energiinnehållet är lågt. Det innehåller även ett lågt pH-värde för att undvika urinvägsinfektion. Detta super premiumfoder baseras på kyckling och innehåller all den näring din katt behöver samtidigt som det hjälper till att kontrollera dess vikt. Med en optimal balans av protein och fett kommer Husse Exclusive Katt Sterilised bidraga till din katts hälsa. Lämpligt även till katter med känslig matsmältning.
  • Lynx Senior (kyckling och potatis) är ett helfoder för katter: en spannmålsfri formula rik på animaliskt protein, inspirerad av lodjurets diet. Den är lämplig för katter vars ägare föredrar att ge ett spannmålsfritt foder baserat på kyckling och potatis. Det är speciellt utvecklat för att tillgodose näringsbehovet hos äldre katter. Lynx Senior är det perfekta fodret för att hålla äldre katter i fin form. En lägre fetthalt bidrar till kontrollerad kroppsvikt. Berikat med glukosamin för friska leder och taurin för stöd av hjärtfunktion.

2 artiklar

per sida

Rutnät Lista

https://start.husse.com/media/catalog/product/4/7/470480-470487-exclusive-light.jpg

EXCLUSIVE LIGHT

Husse Exclusive Light är en helfoder för mindre aktiva, övervikti...
159,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/4/7/470869-470870-exclusive-sterilised.jpg

EXCLUSIVE KATT STERILISED

Exclusive Katt Sterilised är ett helfoder för steriliserade, kastrerad...
159,00 kr

2 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll