Terms and Conditions

     Villkor


 1.

Ang Er Order/Orderbekräftelse


Vi bekräftar automatiskt att vi mottagit din beställning via e-post. Det är därför viktigt att du skriver rätt e-post adress när du registrerar dig som kund och gör din beställning. Får du ingen orderbekräftelse strax efter du sänt iväg din beställning kan det betyda att du kanske skrivit något fel i e-postadressen eller så har den hamnat i din skräppost. Om du inte har mottagit så maila tll info@husse.se ang ange korrekt adress samt fullständigt nmn så skickar vi ut den på nytt.

Beställning kan ske på www.husse.se eller direkt via en återförsäljare alt på info@husse.se

Om du vill avbeställa hela eller delar av din beställning, så måste detta ske inom 24 timmar efter lagd order. 

 2.

Leveransvillkor


Leverans av beställda varor distribueras via återförsäljare runt om i Sverige. Du hittar din lokala återförsäljare genom att söka på postnummer under "Hitta din lokala återförsäljare" på hemsidan.

Alla leveranser sker inom 7 dagar på *lagerförda varor utan fraktkostnad till din dörr för ordrar till ett värde av minst 398 kronor eller mer.

*På vårt sortiment inom HÄST kan leveranstiden vara något längre, du får aktuell info av din närmsta återförsäljare direkt efter att Er order är lagd. 

För ordrar under 398 kr debiteras en fraktkostnad på 79 kronor

Om vi saknar återförsäljare på din ort där du bor skickar vi din beställning via transportör mot ovan leveransvillkor*.

*OBS: Gäller ej leverans av kattströ. Tyvärr kan vi inte leverera kattströ fraktfritt på orter där vi saknar återförsäljare och en kostnad på 200 kr tillkommer vid köp av 2 förpackningar. 

Vi ersätter ej förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har lämnats.

 3.

Betalningsvillkor via PayEx

Följande betalningssätt är möljlga:

  • Swish 
  • Faktura
  • Kortbetalning 

Vid betalning mot faktura tillkommer 25 kronor i faktureringsavgift.

Det finns fall då fakturabetalning inte är möjlig:

  • Leveransadressen är inte densamma som fakturaadressen.
  • Vi har ännu inte mottagit full betalning för tidigare beställningar.
  • Inte godkänd kreditprövning hos PayEx


Vi gör en kreditbedömning innan leverans för att ta ställning till vilka betalningsalternativ som kan erbjudas vid varje beställning. I vissa fall erbjuder vi därför inte faktura som alternativ. Istället kan betalning ske via PayEx kortbetalning alt via Swish  

Din lokala återförsäljaren utför kreditprövningen och avgör själv om faktura kan erhållas. För att erhålla faktura som alternativ krävs att du lämnar ditt personnummer. Den kredit som gäller vid fakturering bestäms individuellt av lokal återförsäljare. Efter förfallodag skickas en betalningspåminnele ut med en påminnelseavgift på 50 kronor.
Förskottsbetalning erbjuds efter överenskommelse med din lokala återförsäljare.


Husse sparar endast personuppgifter för att  kunna leverera varor.

4. 

100 % nöjd kundgaranti


Skulle ditt djur mot förmodan inte vilja äta vårt foder, så *hämtar vi alltid tillbaks återstående foder. Vi väger av det som är kvar, och du får naturligtvis pengarna tillbaka. Reklamationen ska i detta fall vara oss tillhanda inom 30 dagar. Kontakta er återförsäljare eller maila till oss på info@husse.se

*Du ombesörjer/bekostar returfrakten om det INTE finns en återförsälajre på er ort. Skicka e-post till info@husse.se så erhåller Ni en instruktion samt adress för returen. 

 

5.

Fri hemleverans


Husse erbjuder alltid fri hemleverans på ordrar till ett värde av minst 398 kronor eller mer. OBS: Gäller ej kattströ på orter där vi EJ har en återförsäljare

Leverans av beställda varor distribueras via återförsäljare runt om i Sverige. Du hittar din lokala återförsäljare genom att söka på postnummer under "Hitta din lokala återförsäljare" på hemsidan.

Alla leveranser sker inom 7 dagar på lagerförda varor utan fraktkostnad till din dörr för ordrar till ett värde av minst 398 kronor eller mer.

För ordrar under 398 kr debiteras en fraktkostnad på 79 kronor

Om vi saknar återförsäljare på din ort där du bor skickar vi din beställning via transportör mot ovan leveransvillkor. OBS: Gäller ej leverans av kattströ. Tyvärr kan vi inte leverera kattströ fraktfritt på orter där vi saknar återförsäljare och en kostnad på 200 kr tillkommer vid köp av 2 förpackningar.

6. 

Allmänna villkor


När du bekräftat köpet genom att sända iväg din order har du också godkänt våra Köpvillkor och därmed lagt en bindande order. Alla varor är Husses egendom tills vi eller vår lokala återförsäljare erhållit full betalning.

Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas.

Genom godkännande av köpeavtalet med Husse samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din orderstatus samt för utskick av erbjudanden från Husse, genom sms, e-mail eller annan direktreklam. Som kund kan du ta del av de sparade uppgifter, ändra dem eller be om radering. Du kan också när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att få erbjudanden och nyhetsbrev från oss, maila isåfall till info@husse.se alternativ så kan du direkt avregistrera dig via det nyhetsbrev vi senast skickat. 

 

 7.

Tillämpning/Konsumentskydd


Våra Köpvillkor kan ändras utan föregående varsel. Som kund ber vi dig att före din beställning ta del av de aktuella Köpvillkor som vi har tillgängliga.

Vi reserverar oss för ev felskrivningar på Husse.se gällande pris och prouktinformation. 

De här köpvillkoren är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med Husse. För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på www.husse.se.

Husse ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen.

 

Kontaktuppgifter

Vår e-postadress är info@husse.se. Du hittar mer kontaktinformation till oss och till våra lokala återförsäljare under "Kontakta oss" i menyn på husse.se

Scroll