Populär

Laxolja, 300 ml | 100 % naturlig laxolja framställs av färsk lax från Norge

30037c
100% naturlig laxolja, producerad av färsk lax i Norge.

159,00 kr

Tillgänglig i:
Kvantitet
tillgänglighet
I lager
healthy_shiny_coat
- Rik på Omega-3-fettsyror som förbättrar kvaliteten på hud och päls
immune_system
- Omega-3-fettsyror stöder immunförsvaret

Laxolja - en optimal källa till omega-3

Laxojla är ett unikt kosttillskott för hundar, katter och hästar, rikt på Omega-3-fettsyror som förbättrar huden och pälsens kvalitet. Tack vare den mycket höga kvaliteten och ett högt innehåll av naturliga antioxidanter är produkten den mest naturliga källan till omega-3-fettsyror som finns.

En perfekt energikälla som kan ges till brukshundar och husdjur med höga energibehov.

Naturlig smakförstärkare - blanda Laxolja med fodret för att stimulera ditt husdjurs aptit, även de mest kräsna husdjuren kommer gärna att njuta av maten.

Fiskolja av högsta kvalitet

PRODUKTION - all produktion sker med råvaror av livsmedelskvalitet. Det innebär att laxen alltid kontinuerligt hålls i en kallkedja. Ledtiden från hel fisk till färdig olja är mindre än 24 timmar. Produktionen sker under strikt kontroll och laxoljan är fullt spårbar tillbaka till gårdarna.

REN LAXOLJA - kemisk och tillsatsfri produkt - den innehåller endast färsk laxolja. Oljan utvinns genom en patenterad mild process, inga konserveringsmedel används under produktion eller tappning och det finns inga tekniska eller kemiska rengöringsprocesser som kan påverka produktkvalitet eller funktion. Vår unika tillgång till råmaterial av hög kvalitet och patenterade produktionsmetoder gör detta möjligt. Resultatet är ren laxolja med en unik premiumkvalitet när det gäller sammansättning, smak och lukt.

UTMÄRKT SMAKLIGHET - oljan har en doft av färsk lax och är mycket välsmakande. Tack vare det höga innehållet av astaxantin har oljan en orange färg och har en mycket stark antioxidantaktivitet. Kemisk analys visar att denna oljesammansättning och kvalitet är den bästa möjliga och mycket stabila över tid.

Omega-3 fettsyrors hälsofördelar

Omega-3-fettsyror har vidsträckta positiva effekter på hundar, katters och hästars hälsa. De tre viktigaste Omega-3-fettsyrorna är Eikosapentaensyra (EPA), Docosahexaensyra (DHA) och Docosapentaensyra (DPA). Dessa fettsyror är av avgörande betydelse för optimal utveckling, underhåll och funktion hos många vävnader och organ.

HÄLSOFÖRDELAR MED OMEGA-3 FETTSYROR FÖR HUNDAR - de kan bidra till hjärnans utveckling hos valpar, stärka immunförsvaret hos hundar, minska inflammation, öka hjärthälsa, förbättra hud- och pälskvalitet och kan förbättra kognitiv funktion hos äldre hundar.

HÄLSOFÖRDELAR MED OMEGA-3 FETTSYROR FÖR KATTER - de kan bidra till en friskare hud, särskilt hos katter med känslig hud, främjar en hälsosam och glänsande päls när de stärker pälshåren och minskar håravfallet, stärker immunsystemet, förbättrar kattens rörelseomfång och ökar energinivån.

HÄLSOFÖRDELAR MED OMEGA-3 FETTSYROR FÖR HÄSTAR - de kan bidra till starka hovar, glänsande och hälsosam päls, stödja en frisk hud genom att hjälpa den att utveckla motståndskraft mot irritationer och allergier, upprätthålla ledhälsa genom att bidra till underhåll och uppbyggnad av benstyrka och densitet, förstärka och bygga immunsystemets motståndskraft samt förbättra och öka vävnadens elasticitet.

Utfodring

För rekommenderad daglig dos, se fodertabell. Starta med 1/3 av den rekommenderade dagliga ransonen och öka under 7-14 dagar till full dos. Servera tillsammans med foder en gång om dagen. Förvaras mörkt och vid rumstemperatur.

Näringsinformation

100% laxolja.

Energi: 3750 kJ/890 kcal per 100g. 1 ml laxolja innehåller 80 mg EPA, DHA och DPA.

Du kanske också gillar

Vi rekommenderar

Antistress, 200 tabletter | Lugnande, bidrar till att minska stress

Hjälper din hund eller katt att känna sig lugn

269,00 kr

Tandrep Plus, 20 st | Tandtuggrep med kyckling

Glutenfritt belöningsgodis för hundar

169,00 kr

Klicker, 1 st | Klickerträning

Ett verktyg för positiv förstärkningsträning

35,00 kr

Boll, S | Studsande gummiboll

Rolig och hållbar leksak

45,00 kr

Populär

55,00 kr

Balanserad kost och högkvalitativa ingredienser

Recensioner

5
Inga recensioner ännu
100%
0%
0%
0%
0%

Världsberömd kvalitet, lokal omtankeSvensk kvalitet för ditt husdjur

1987

Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.

50+

Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.

1000+

Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Råd om näringslära och
personlig hemleverans!

Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare