Vi bryr oss om ditt husdjur i varje steg när vi tillverkar vårt foder!

Vårt huvudsakliga mål är att främja en hälsosam livsstil för husdjur. Vår vision vägleder varje aspekt av vår verksamhet. Vår kunskap – Er trygghet!

Vår kunskap – Er trygghet

Familjeföretag som stödjer lokala djurhem och evenemang

Husse startade sin resa 1987 i Stockholm när Tom Eliasson såg potential i att erbjuda hemleverans av djurmat. Man startade en franchise i Sverige och efter ytterligare några år så expandera Husse till andra europeiska länder. För närvarande är Husse Europas ledande leverantör av djurfoder till hemmet. Husse finns idag i över 50 länder världen över och är fortfarande ett familjeföretag där grundarens söner, Petter och Tim, arbetar sida vid sida med sin far. Allt vi gör kommer från kärleken till djur. Våra återförsäljare stödjer djurhem och deltar i mässor och evenemang för att främja en hälsosam livsstil för djur.

Svenskt arv, hållbarhet och högkvalitativa produkter

Att ha kvalitetsprodukt är grunden för vår verksamhet. Husse erbjuder över 300 högkvalitativa produkter för hundar, katter och hästar. Vårt foder är tillagat utifrån traditionella skandinaviska recept och utvecklat av noga utvalda ingredienser. Husses tillverkningsanläggningar står under permanent veterinärkontroll för att ge våra kunder den kvalitet de efterfrågar. Forskningen i vårt Pet Research Center bidrar inte till någon skadlig djurforskning eftersom den följer en djurvänlig policy. Eftersom våra produkter inte är tillgängliga via ett traditionellt distributionsnät, kan kunder endast göra ett köp genom att kontakta våra lokal återförsäljare eller beställa via husse.se. Tack vare leveranser direkt från fabrik kan Husse erbjuda kunden ett konkurrenskraftigt.

Näringsrådgivning och lokalt stöd

Med kvalitetsprodukten kommer kvalitetsservice. Husse erbjuder personlig hemleverans från våra kvalificerade lokala . Våra återförsäljare går igenom en djupgående näringsutbildning. Närhelst du behöver råd hjälper vi dig att fatta rätt beslut gällande val av foder. Allt vi gör kommer från kärleken till djur. Vi arbetar aktivt med att ge stöd till olika djurhem och organisationer. Genom att välja våra produkter får du en global kvalitetsstandard samtidigt som du hjälper till att stödja dina lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Vår Historia

startade Husse i Stockholm

1987

startade Husse sin första egna produktlinje

1993

Husse startar upp en franchise i Frankrike

1997

Husse startar sin Super Premium linje

2002

Husse når 100.000 kunder

2003

Husse Franchisee har nu nått 30 länder/marknader

2007

Vi etablerar oss utanför Europa

2012

Husse startar upp en verksamhet i USA

2014

startar Husse en produktlinje inom Häst

2016

firar Husse 30-år (vi finns nu i över 50 länder)

2017

Husse

Med 35 års närvaro på marknaden har Husse byggt ett team med ca 1000 franchisetagare och blivit en av de ledande aktörerna i världen inom hemleverans av djufoder.

Våra lokala återförsäljare

Våra lokala återförsäljare kommer att leverera dina produkter *utan extra kostnad direkt hem till din dörr. Husse produkter är inte tillgängliga via traditionella säljkanaler. Ta kontakt med vår leverantör i ditt område - du får professionell rådgivning angående våra produkter och djurfoder samt dörr till dörr leverans av dina beställningar. Saknar du en lokal återförsäljare så kan du beställa via husse.se.
*Vid köp över 499 kr

Hitta din lokala återförsäljare

Husse Sverige stödjer lokala djurhem

Vårt huvudmål att främja hälsosam kost för husdjur och stödja lokala initiativ som försöker förbättra livet för djuren.

Vi ses på nästa utställning, agiliitytävling eller på den lokala torgmarknaden!

Husse är med på allt som rör hund och katt, håll utkik efter oss och få smakprov.

Husse Team

Jennifer

Husse Östergötland

Vi startade sommaren 2023 med Husse. Vi jobbar mycket med kundbemötande och gör det bästa för att göra våra kunder nöjda. Vi hjälper er att hitta rätt foder till ditt djur med rådgivning och rekommendationer.

Maria Areschoug

Husse i Värmland

Jag heter Maria Areschoug och arbetar på Husse i Värmland. Efter många år inom djursjukvården är det givande att nu jobba med friska djur. Jag uppskattar att kunna ge råd och vägledning till djurägare om rätt foder. Med Husses produkter känner jag mig trygg, och våra återkommande kunder delar denna trygghet.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.