Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Lär dig vad din katt tycker bäst om

Katter har olika preferenser vad gäller kattströ, detta är ofta format redan från tiden hos uppfödaren. Kattens trampdynor är känsliga för beröring, för vissa katt fungerar finkornig strö bäst medans en annan föredrar pelletsströ. Var uppmärksam på din katts preferenser och om du vill byta strö bör det göras gradvis – blanda befintligt strö med nytt och öka långsamt mängden nytt strö. Det finns några olika faktorer att tänka på när du väljer kattströ. Om du har flera katter hemma, välj ett extra absorberande strö, det kommer bättre se till att minska obehagliga lukter i ditt hem. Om du har en katt som har problem med att kissa, kontrollera valet av strö med din veterinär.

Att välja rätt kattlåda är också viktigt. Vissa katter föredrar en öppen kattlåda eftersom de är mer lättillgängliga, medan andra föredrar täckta lådor som ger dem mer avskildhet. Täckta kattlådor är också en idealisk lösning för katter som gräver mycket i sin strö men också för dig som ägare som får enklare att hålla området runt kattlådan rent.

Rengör kattlådan regelbundet, sikta kattspillningen och fyll på nytt strö till önskad nivå. Tänk dock på att inte överdriva rengöringen, att inte byta allt strö och skura kattlådan mer än nödvändigt. Dofterna av din katt finns i lådan och bidrar till att din katt känner sig trygg att gå till just den platsen. En bra tumregel är att tömma hela innehållet i kattlådan ungefär två gånger i månaden. Varje gång ströet byts ut helt, bör lådan tvättas rent med mild tvål och vatten (eller en lösning av vatten och vinäger). Blekmedel eller andra starka kemikalier bör undvikas - katter är mycket känsliga för lukter.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.