Kattgodis för katter

Kattgodis för katter

Det är inte bara hundar som kan vara människans bästa vän - detta gäller i allra högsta grad även för katter! En katt är en trogen följeslagare som ibland trivs bäst på egen hand och ibland i husses eller mattes knä. Det är definitivt ingen myt att katten gillar att bestämma; här finns oftast en mycket stark vilja. Självklart vill man skämma bort sin katt med lite gott godis som förgyller tillvaron. Här hos oss på Husse har vi precis vad din katt behöver i godisväg; perfekt för fredagsmyset eller när du vill unna din kompis något alldeles extra. Godiset är dessutom bra och hälsosamt för din katt, eftersom det innehåller flera nyttiga ämnen. Vi på Husse tar omtanke och hälsa på allra största allvar och det vill vi ska återspeglas i hela vårt sortiment.

Kattgodis som din katt kommer att älska

Här hittar du exempelvis den mycket smaskiga kycklingfilén i form av ungsrostade bitar. Det här är inte bara en god och populär produkt, utan också något som är riktigt hälsosamt för din fyrbenta vän. Produkten innehåller ett mycket högkvalitatitvt kycklingprotein och har en låg fetthalt, vilket innebär att katten kan njuta och samtidigt få i sig nyttigheter som är väldigt viktiga för ett gott liv. Önskar du något mer i snacksväg kan vi varmt rekommendera produkten "Treats" som är en förpackning med utsökta mjuka bitar av lax och kyckling. Produkten kan med fördel användas vid träning, där du vill belöna din katt lite extra - men funkar förstås lika bra i samband med en stunds mys eller lek. Treats innehåller tranbär, något som är mycket välgörande för kattens urinhälsa.

Husse's produkter och mycket mera för din katt hittar du hos oss här på Husse.se. Du är varmt välkommen att botanisera bland vårt sortiment - och tveka inte att höra av dig med eventuella funderingar och frågor!

 

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

KATT KYCKLINGFILÉ

KATT KYCKLINGFILÉ

Om katten själv får välja! Ett gott och även hälsosam...
49,00 kr
TREATS

TREATS

Mjukt och smakrikt snacks. Goda mjuka bitar med smak av kyckling och lax. U...
29,00 kr
Tuna Recipe Box

TUNA RECIPE- våtfoder i 12-pack

Ett hälsosamt kompletteringsfoder till din katt.
149,00 kr

3 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Ålder
  1. Vuxen
  2. Senior
Livsstil
  1. Utomhus
  2. Inomhus
Speciella behov
  1. Urin
Animaliskt protein
  1. Kyckling
  2. Lax
Speciell ingrediens
  1. tranbär+
Kosttillskott
  1. Urin
Scroll