Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Foder för mästare

Inspirerade av den svenska ryttarduon Tor Eliasson och hans häst Grand Prix, är vårt fodersortiment för hästar framtaget för mästare med krav på ingredienser av hög kvalitet.

Det finns flera faktorer att tänka på vid utfodring: storlek, vikt, ålder, aktivitet, ras, miljö etc. En normal ranson för hästar består av: foder – ett basfoder, utöver det tillsätts vid behov spannmål/kraftfoder samt tillskott efter hästens specifika hälsobehov. Husse erbjuder två sortiment av kompletterande foder – Grand Prix och Expert – båda med en formula som bidrar till att hålla din häst hälsosam.

I Grand Prix-sortimentet hittar du:

Müsli rik på fibrer och fett utan fullkorn för hästar med känsligt matsmältningssystem. Fodret har en låg halt av stärkelse och socker vilket stöder en sund matsmältning. Tillsatsen av aktiv jäst stimulerar en hälsosam tarmflora, liksom innehållet av GOS, MOS och FOS prebiotika som ger gynnsamma förutsättningar för utveckling av nyttiga bakterier i tarmen.

En formula för hästar som kräver en kost med en extra dos energi, såsom tävlingshästar och ponnyer. Ett foder som innehåller svart havre, korn och cornflakes, vete och dinkel. Alla källor till lättsmält stärkelse som snabbt levererar tillgängliga sockerarter för en omedelbar energi-boost.

Vi har också utvecklat en innovativ, snabb blötläggning, näringsmässigt balanserad mäsk för optimal återfuktning och återhämtning efter ett intensivt arbetspass. Denna produkt rekommenderas även under hårda vintrar när en det uppblötta fodret bidrar till att tillföra vätska tillbaka till hästen och som dessutom har visat sig bidra till ett förbättrat totalt vattenintag, jämfört med att ge ett torrt kraftfoder.

I vårt Expert-segment erbjuder vi kallpressade pellets som komplement till det dagliga intaget av hö, ensilage eller gräs. Dessa pellets innehåller essentiella aminosyror och höga nivåer av vitaminer för att säkerställa optimal hälsa för din häst.

Alla våra hästfoder är tillverkade utan: SOJA – eftersom soja som används i djurfoder som proteinkälla huvudsakligen innehåller GMO-soja. Vi vill ha vårt hästfoder fritt från GMO så därför ingen soja; FÄRGÄMNEN – vårt hästfoder är fritt från konstgjorda färgämnen; AROMA: vårt hästfoder är fritt från konstgjord arom.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.