Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Foder för mästare

Inspirerade av den svenska ryttarduon Tor Eliasson och hans häst Grand Prix, är vårt fodersortiment för hästar framtaget för mästare med krav på ingredienser av hög kvalitet.

Det finns flera faktorer att tänka på vid utfodring: storlek, vikt, ålder, aktivitet, ras, miljö etc. En normal ranson för hästar består av: foder – ett basfoder, utöver det tillsätts vid behov spannmål/kraftfoder samt tillskott efter hästens specifika hälsobehov. Husse erbjuder två sortiment av kompletterande foder – Grand Prix och Expert – båda med en formula som bidrar till att hålla din häst hälsosam.

I Grand Prix-sortimentet hittar du:

Müsli rik på fibrer och fett utan fullkorn för hästar med känsligt matsmältningssystem. Fodret har en låg halt av stärkelse och socker vilket stöder en sund matsmältning. Tillsatsen av aktiv jäst stimulerar en hälsosam tarmflora, liksom innehållet av GOS, MOS och FOS prebiotika som ger gynnsamma förutsättningar för utveckling av nyttiga bakterier i tarmen.

En formula för hästar som kräver en kost med en extra dos energi, såsom tävlingshästar och ponnyer. Ett foder som innehåller svart havre, korn och cornflakes, vete och dinkel. Alla källor till lättsmält stärkelse som snabbt levererar tillgängliga sockerarter för en omedelbar energi-boost.

Vi har också utvecklat en innovativ, snabb blötläggning, näringsmässigt balanserad mäsk för optimal återfuktning och återhämtning efter ett intensivt arbetspass. Denna produkt rekommenderas även under hårda vintrar när en det uppblötta fodret bidrar till att tillföra vätska tillbaka till hästen och som dessutom har visat sig bidra till ett förbättrat totalt vattenintag, jämfört med att ge ett torrt kraftfoder.

I vårt Expert-segment erbjuder vi kallpressade pellets som komplement till det dagliga intaget av hö, ensilage eller gräs. Dessa pellets innehåller essentiella aminosyror och höga nivåer av vitaminer för att säkerställa optimal hälsa för din häst.

Alla våra hästfoder är tillverkade utan: SOJA – eftersom soja som används i djurfoder som proteinkälla huvudsakligen innehåller GMO-soja. Vi vill ha vårt hästfoder fritt från GMO så därför ingen soja; FÄRGÄMNEN – vårt hästfoder är fritt från konstgjorda färgämnen; AROMA: vårt hästfoder är fritt från konstgjord arom.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.