Digestion Plus, 500 g | Blandning av naturliga ingredienser som stödjer en korrekt matsmältning

50133c
Formulerad för att stödja och upprätthålla matsmältningshälsa.

459,00 kr

Tillgänglig i:
Kvantitet
fructo_oligosaccharides
- Stimulerar tillväxt av goda bakterier för en sund matsmältning
flora_stimuli
- Blandning av ingredienser som stöder god tarmhälsa

Kosttillskott som stöder matsmältningen

Att upprätthålla ett hälsosamt matsmältningssystem är viktigt eftersom det spelar en nyckelroll för ditt husdjurs övergripande hälsa: att säkerställa en korrekt matsmältning är nödvändig för näringsupptag och förstärkning av immunsystemet.

Digestion Plus bidrar till en bra bakterieflora i tarmarna och är en anti-diarréprodukt som reglerar vätskan i tarmarna med hjälp av naturliga ingredienser som också har antiseptiska egenskaper som ekbark, grönsakskol, pomelofrön och timjan.

Använd Digestive Plus för att hjälpa din hund eller katt att normalisera matsmältningsfunktionen och stödja deras matsmältningsbalans vid diarré och andra matsmältningsstörningar orsakade av en förändrad kost, antibiotikaintag, etc.

Gut flora support

FOS (frukto-oligosackarider) är prebiotika som fungerar som en matkälla för fördelaktiga bakterier (eller probiotika som Lactobacillus och Bifidobacterium) i tarmen som bidrar till att stödja tarmen och en övergripande hälsa.

Genom att lägga till prebiotika som FOS i kosten bidrar vi till tillväxt, restaurering och underhåll av en hälsosam tarmflora i husdjurs matsmältningssystem, medan tillväxten av dåliga bakterier undertrycks.

Vit lera fungerar som ett adsorbent och det hjälper till att avgifta matsmältningskanalen genom att adsorbera och eliminera toxinerna från tarmarna. Det stöder gastrointestinal hälsa genom att balansera tarmbakterier: ta bort patogena bakterier och öka de fördelaktiga bakterierna. Det absorberar också vatten och motverkar lös avföring.

Rekommendationer och instruktioner

Hundar och valpar: 10 g/10 kg kroppsvikt/dag.

Katter och kattungar: 2 g/kg kroppsvikt/dag.

Servera produkten varje dag med varje måltid tills normal gastrointestinal transitering återupptas. Används vid kostförändringar, medicinsk behandling eller antibiotikaintag som kan påverka matsmältningen eller vid matsmältningsstörningar. Se till att erbjuda ditt husdjur mycket dricksvatten. Lämplig för användning under dräktighet, digivning och för mycket unga djur. Endast för djurbruk!

DISCLAIMER: Denna produkt är baserad på växter. Olika djur kan reagera olika på naturliga ämnen i dessa växter. Kraven som anges i denna produktbeskrivning är baserade på allmän information om de nämnda växterna. Denna produkt bör inte klassificeras som ett läkemedel. Om du har frågor angående ditt husdjurs hälsa rekommenderar vi att du kontaktar din veterinär.

Näringsinformation

Zootechnical additives: 4b1705 Enterococcus faecium NCIMB 10415 60 x 1010 CFU/kg.

vit lera, ekbark (Quercus), grönsakskol, timjan (Thymus vulgaris), pomelofrön (Citrus maxima), öljäst, frukto-oligosackarider, melass från ekologiskt jordbruk.

Balanserad kost och högkvalitativa ingredienser

Recensioner

Inga recensioner ännu

Världsberömd kvalitet, lokal omtankeSvensk kvalitet för ditt husdjur

1987

Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.

50+

Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.

1000+

Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Råd om näringslära och
personlig hemleverans!

Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare