Hitta din lokala Husse återförsäljare

Våra produkter går inte att hitta i traditionella butiker. Vi vill vara nära våra kunder och därför finns vår katt- och hundmat endast tillgänglig via våra Husse-distributörer eller i vår webshop.

Kontakta oss

cat and dog

Kundservice

Mån - fre, 9:00 - 16:00
info@husse.se

Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Bli en av oss!

För uppfödare

Gå med i Club Husse och bli en av våra många Hussesponsrade uppfödare runt om i Europa.

Vad får du som går med?

  • Gratis professionell rådgivning
  • En personlig kontaktperson
  • Fördelaktiga priser

Läs mer

För veterinärer

Våra produkter rekommenderas av hundratals veterinärer runt om i världen. Driver du veterinärklinik? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

info@husse.se

Bli en Husse!

Husses franchisetagare och distributörer arbetar på egen hand med professionell hjälp och vi har ett rikstäckande marknadsföringsstöd. Både franchisetagaren och distributören driver sin egna verksamhet.

Läs mer

cat and dog

Pet food Svea AB äger masterfranchiserättigheterna till Husses varumärke och koncept i Sverige

Pet food Svea AB
Rökubbsgatan 6
115 59 Stockholm

Org nummer: 556276-9397

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.