Utrustning till hunden

Valp

När du väl har beslutat dig för att köpa eller adoptera en hund är det viktigt att du är förberedd med allt det som din hund kommer att behöva.

Matskålar

Din hund behöver matskålar, en för foder och en för vatten. Vad kännetecknar en bra matskål? Den ska vara av god kvalité, lätt att rengöra, gärna i metall eller keramik. En bra matskål är anpassad i storlek för din hund. Äter din hund glupskt, med däst mage som följd, ge den en mindre skål alternativt skålar anpassade för glupska hundar och som tvingar dem att äta långsammare.

Foder

Näringsrik och smakrikt foder är viktigt för att hålla din hund i fin form. Välj ett foder anpassat för din hunds individuella behov och storlek och som den tycker om.

Halsband och koppel

Var noga med att köpa halsband och koppel av god kvalitet. Lär din hund redan från början att ett koppel inte är en leksak och låt inte din valp tugga eller dra i det.

Rekommenderat startkit för din valp:

Valp Plus | Komplett foder med psyllium och vegetabiliska fibrer för smidig matsmältning

Valp Plus är ett vetefritt recept som rekommenderas för valpar med känsliga matsmältningssystem och / eller glutenintolerans. Rik på vegetabiliska fibrer som cellulosa och psyllium för att stimulera tarmens rörlighet och hälsa. Innehåller clinoptilolit, ett mineral som stöder avföringskonsistens och bidrar till en optimal matsmältning.
flora_stimuli
wheat_gluten_free
Rasstorlek:
Protein: 29.0% (80% animaliskt protein av totalt proteininnehåll)
Fetthalt: 18.0%
Kolla in den här

Hundbädd

En hund behöver en egen sovplats, en bädd av bra kvalité. Hundsängen är inte bara ett ställe där din hund sover, det är också en plats för hunden att dra sig undan till där den känner sig trygg. Och en plats att gömma leksaker i.

Leksaker

Lek är viktigt för valpens utveckling och för er relation, men också för att undvika att din hund blir uttråkad.
Din hunds leksaker ska vara anpassade till din hunds storlek. För små leksaker kan utgöra risk för kvävning. För stora kan göra hunden illa, framför allt kan den få ont i käkarna av dem.

Övriga produkter för valpar:

Stroll Koppel

Made of genuine & soft leather

10,51 kr

Schampo, 250 ml | Milt schampo med kokos och olivolja

Koncentrerad formula för glänsande och silkeslen päls

209,00 kr

Populär

Laxolja, 300 ml | 100 % naturlig laxolja framställs av färsk lax från Norge

Smakrik topping och en perfekt energikälla

159,00 kr

Populär

Tass Plus, 40 ml | Tassvårdsprodukt med bivax

Ger bra skydd både under sommar och vinter

89,00 kr

Rep, S | Klassisk repleksak med benliknande form

En tålig leksak som passar för både kul och tuff lek

19,00 kr

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.