Vi bryr oss om ditt husdjur i varje steg när vi tillverkar vårt foder!

Vårt huvudsakliga mål är att främja en hälsosam livsstil för husdjur. Vår vision vägleder varje aspekt av vår verksamhet. Vår kunskap – Er trygghet!

Vår kunskap – Er trygghet

Familjeföretag som stödjer lokala djurhem och evenemang

Husse startade sin resa 1987 i Stockholm när Tom Eliasson såg potential i att erbjuda hemleverans av djursmat. Man startade en franchise i Sverige och efter ytterligare några år så expandera Husse till andra europeiska länder. För närvarande är Husse Europas ledande leverantör av djursfoder till hemmet. Husse finns idag i över 50 länder världen över och är fortfarande ett familjeföretag där grundarens söner, Petter och Tim, arbetar sida vid sida med sin far. Allt vi gör kommer från kärleken till djur. Våra återförsäljare stödjer djurhem och deltar i mässor och evenemang för att främja en hälsosam livsstil för djur.

Svenskt arv, hållbarhet och högkvalitativa produkter

Att ha kvalitetsprodukt är grunden för vår verksamhet. Husse erbjuder över 300 högkvalitativa produkter för hundar, katter och hästar. Vårt foder är tillagat utifrån traditionella skandinaviska recept och utvecklat av noga utvalda ingredienser. Husses tillverkningsanläggningar står under permanent veterinärkontroll för att ge våra kunder den kvalitet de efterfrågar. Forskningen i vårt Pet Research Center bidrar inte till någon skadlig djurforskning eftersom den följer en djurvänlig policy. Eftersom våra produkter inte är tillgängliga via ett traditionellt distributionsnät, kan kunder endast göra ett köp genom att kontakta våra lokal återförsäljare eller beställa via husse.se. Tack vare leveranser direkt från fabrik kan Husse erbjuda kunden ett konkurrenskraftigt.

Näringsrådgivning och lokalt stöd

Med kvalitetsprodukten kommer kvalitetsservice. Husse erbjuder personlig hemleverans från våra kvalificerade lokala . Våra återförsäljare går igenom en djupgående näringsutbildning. Närhelst du behöver råd hjälper vi dig att fatta rätt beslut gällande val av foder. Allt vi gör kommer från kärleken till djur. Vi arbetar aktivt med att ge stöd till olika djurhem och organisationer. Genom att välja våra produkter får du en global kvalitetsstandard samtidigt som du hjälper till att stödja dina lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Vår Historia

startade Husse i Stockholm

1987

startade Husse sin första egna produktlinje

1993

Husse startar upp en franchise i Frankrike

1997

Husse startar sin Super Premium linje

2002

Husse når 100.000 kunder

2003

Husse Franchisee har nu nått 30 länder/marknader

2007

Vi etablerar oss utanför Europa

2012

Husse startar upp en verksamhet i USA

2014

startar Husse en produktlinje inom Häst

2016

firar Husse 30-år (vi finns nu i över 50 länder)

2017

Husse Sverige

Med 35 års närvaro på marknaden har Husse Sverige byggt ett team med ca 1000 franchisetagare och blivit en av de ledande aktörerna i världen inom djufoder.

Hej Husse Stockholm

Våra lokala återförsäljare kommer att leverera ditt foder *utan extra kostnad direkt hem till din dörr. Husse produkter är inte tillgängliga via ett traditionellt distributionssystem. Ta kontakt med vår leverantör i ditt område - du får professionell rådgivning angående våra produkter och djurfoder samt dörr till dörr leverans av dina beställningar. Saknar du en lokal återförsäljare så kan du beställa via husse.se.
*Vid köp över 499 kr

Hitta din lokala återförsäljare

Husse Sverige stödjer lokala djurhem

Vårt huvudmål att främja hälsosam kost för husdjur och stödja lokala initiativ som försöker förbättra livet för djuren.

Meet us on the 20th of May at International Pet Fair in Hala EXPO Łódź

Husse takes part in the biggest events of the zoological industry. You can find our booths during pet trade fairs across the country. Come and meet in Hala EXPO Łódź during the International Pet Fair.

Husse Sverige Team

Rodna

Husse Malmö-Svedala

Vi startade år 2020 och har sedan dess jobbat med Husse. Under vårt första år så ville vi vara synliga i närområdet och deltog på lokala marknader och event.
Målet var att skapa ett kontaktnät för framtida kunder och samarbetspartners. Vi ser fram emot att hjälpa just er.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.