Köpvillkor 1.

Ang Er Order/Orderbekräftelse


Vi bekräftar automatiskt att vi mottagit din beställning via e-post. Det är därför viktigt att du skriver rätt e-post adress när du registrerar dig som kund och gör din beställning. Får du ingen orderbekräftelse strax efter du sänt iväg din beställning kan det betyda att du kanske skrivit något fel i e-postadressen eller så har den hamnat i din skräppost. Om du inte har mottagit så maila tll info@husse.se ang ange korrekt adress samt fullständigt nmn så skickar vi ut den på nytt.

Beställning kan ske på www.husse.se eller direkt via en återförsäljare alt på info@husse.se

Om du vill avbeställa hela eller delar av din beställning, så måste detta ske inom 24 timmar efter lagd order. 

 2.

Leveransvillkor


Leverans av beställda varor distribueras via återförsäljare runt om i Sverige. Du hittar din lokala återförsäljare genom att söka på postnummer under "Hitta din lokala återförsäljare" på hemsidan.

Alla leveranser sker inom 7 dagar på *lagerförda varor utan fraktkostnad till din dörr för ordrar till ett värde av minst 499 kronor eller mer.

*På vårt sortiment inom HÄST kan leveranstiden vara något längre, du får aktuell info av din närmsta återförsäljare direkt efter att Er order är lagd. 

För ordrar under 499 kr debiteras en fraktkostnad på 70 kronor

Om vi saknar återförsäljare på din ort där du bor skickar vi din beställning via transportör mot ovan leveransvillkor*.

*OBS: Gäller ej leverans av kattströ. Tyvärr kan vi inte leverera kattströ fraktfritt på orter där vi saknar återförsäljare och en kostnad på 200 kr tillkommer vid köp av 2 förpackningar. 

Vi ersätter ej förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter har lämnats.

 3.

Betalningsvillkor via Klarna


4. 

100 % nöjd kundgaranti


Skulle ditt djur mot förmodan inte vilja äta vårt foder, så *hämtar vi alltid tillbaks återstående foder. Vi väger av det som är kvar, och du får naturligtvis pengarna tillbaka. Reklamationen ska i detta fall vara oss tillhanda inom 30 dagar. Kontakta er återförsäöljare eller maila till oss på info@husse.se

*Du ombesörjer/bekostar returfrakten om det INTE finns en återförsälajre på er ort. Skicka e-post till info@husse.se så erhåller Ni en instruktion samt adress för returen.

 

5.

Fri hemleverans


Husse erbjuder alltid fri hemleverans på ordrar till ett värde av minst 398 kronor eller mer. OBS: Gäller ej kattströ på orter där vi EJ har en återförsäljare

Leverans av beställda varor distribueras via återförsäljare runt om i Sverige. Du hittar din lokala återförsäljare genom att söka på postnummer under "Hitta din lokala återförsäljare" på hemsidan.

Alla leveranser sker inom 7 dagar på lagerförda varor utan fraktkostnad till din dörr för ordrar till ett värde av minst 499 kronor eller mer.

För ordrar under 499 kr debiteras en fraktkostnad på 70 kronor

Om vi saknar återförsäljare på din ort där du bor skickar vi din beställning via transportör mot ovan leveransvillkor. OBS: Gäller ej leverans av kattströ. Tyvärr kan vi inte leverera kattströ fraktfritt på orter där vi saknar återförsäljare och en kostnad på 200 kr tillkommer vid köp av 2 förpackningar.

6. 

Allmänna villkor


När du bekräftat köpet genom att sända iväg din order har du också godkänt våra Köpvillkor och därmed lagt en bindande order. Alla varor är Husses egendom tills vi eller vår lokala återförsäljare erhållit full betalning.

Alla falska återkommande beställningar eller bedrägeriförsök kommer omedelbart att polisanmälas.

Genom godkännande av köpeavtalet med Husse samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din orderstatus samt för utskick av erbjudanden från Husse, genom sms, e-mail eller annan direktreklam. Som kund kan du ta del av de sparade uppgifter, ändra dem eller be om radering. Du kan också när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att få erbjudanden och nyhetsbrev från oss, maila isåfall till info@husse.se alternativ så kan du direkt avregistrera dig via det nyhetsbrev vi senast skickat. 

 

 7.

Tillämpning/Konsumentskydd


Våra Köpvillkor kan ändras utan föregående varsel. Som kund ber vi dig att före din beställning ta del av de aktuella Köpvillkor som vi har tillgängliga.

Vi reserverar oss för ev felskrivningar på Husse.se gällande pris och prouktinformation. 

De här köpvillkoren är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med Husse. För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59) samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på www.husse.se.

Husse ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen.

 

Kontaktuppgifter

Vår e-postadress är info@husse.se. Du hittar mer kontaktinformation till oss och till våra lokala återförsäljare under "Kontakta oss" i menyn på husse.se


Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.