Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Hälsosamt kattgodis

Hälsosamt snacks baserat på naturliga ingredienser är något som din katt kommer att uppskatta. Du kan ge din katt en mumsig mousse som ett mellanmål eller för att förbättra smakligheten hos torrfoder. Vill du lära din katt några knep? Se till att ha mycket snacks för motivation och belöning så är det mycket enklare att få din katt att samarbeta och att erhålla inlärningsframsteg. Kattgodis är perfekt att använda när du vill aktivera din katt. Göm lite snacks på olika ställen, högt och lågt, och din katt får tillfälle att träna såväl mentalt som sia muskler. Kattsnacks med en låg fetthalt fungerar bra även för katter tenderar att gå upp i vikt. Kom dock ihåg att kattgodis bara ska vara ett tillskott till en i övrigt hälsosam och balanserad kost. Var försiktig med mängden godsaker du serverar din katt under dagen, för många mellanmål kan överskrida din katts dagsranson av energi och leda till viktökning.

Vilken roll spelar kattgodis i en katts dagliga rutin?

Kattgodis är inte bara ett mellanmål. Kattgodis är en stor motivation när du vill lära din katt något alternativt belöna ett gott uppförande. Katter älskar belöningar och beröm, så om du vill lära ut trick eller enkla kommandon, se till att fylla på med kattgodis som uppmuntrar din katt att samarbeta. Godis kan vara ett bra sätt att smyga in mental träning. I specialanpassade leksaker kan du gömma godsaker som din katt måste kämpa för att få ut och knapra upp. Men det är inte allt! I kattgodiset finns tillsatt taurin, tranbär eller maltextrakt som kan spela en viktig roll i din katts kost. Taurin stöder hjärtmuskelns hälsa; tranbär tar hand om det känsliga urinsystemet och malt hjälper till att eliminera hårbollar från magen. Det här är bara några av exemplen på snacks med en berikad sammansättning, som inte bara smakar gott utan som också kan ha en positiv effekt på din katts hälsa och välbefinnande.

Kattgodis – hur mycket ska man ge om dagen?

Kom ihåg att kattgodis bara är ett tillägg till din katts i övrigt hälsosamma och balanserade kost. Även om du väljer hälsosamma godsaker med en naturlig sammansättning är det viktigt att komma ihåg att det endast är ett mellanmål och att du inte får ge för mycket. Varje goding lägger till extra kalorier till din katts diet. För en fysiskt aktiv ung katt kanske dessa extra kalorier inte är lika viktiga. Den kommer att när den busar, klättrar på klösträdet eller springer i trädgården att förbränna de överflödiga kalorierna som konsumeras. Äldre och mindre aktiva katter har dock inte samma möjlighet att bli av med överskottet, vilket kan resultera i viktökning, övervikt och i extrema fall till och med fetma. Kattgodis bör aldrig överstiga 20 % av din katts dagliga energibehov.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.