Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Hälsosamt kattgodis

Hälsosamt snacks baserat på naturliga ingredienser är något som din katt kommer att uppskatta. Du kan ge din katt en mumsig mousse som ett mellanmål eller för att förbättra smakligheten hos torrfoder. Vill du lära din katt några knep? Se till att ha mycket snacks för motivation och belöning så är det mycket enklare att få din katt att samarbeta och att erhålla inlärningsframsteg. Kattgodis är perfekt att använda när du vill aktivera din katt. Göm lite snacks på olika ställen, högt och lågt, och din katt får tillfälle att träna såväl mentalt som sia muskler. Kattsnacks med en låg fetthalt fungerar bra även för katter tenderar att gå upp i vikt. Kom dock ihåg att kattgodis bara ska vara ett tillskott till en i övrigt hälsosam och balanserad kost. Var försiktig med mängden godsaker du serverar din katt under dagen, för många mellanmål kan överskrida din katts dagsranson av energi och leda till viktökning.

Vilken roll spelar kattgodis i en katts dagliga rutin?

Kattgodis är inte bara ett mellanmål. Kattgodis är en stor motivation när du vill lära din katt något alternativt belöna ett gott uppförande. Katter älskar belöningar och beröm, så om du vill lära ut trick eller enkla kommandon, se till att fylla på med kattgodis som uppmuntrar din katt att samarbeta. Godis kan vara ett bra sätt att smyga in mental träning. I specialanpassade leksaker kan du gömma godsaker som din katt måste kämpa för att få ut och knapra upp. Men det är inte allt! I kattgodiset finns tillsatt taurin, tranbär eller maltextrakt som kan spela en viktig roll i din katts kost. Taurin stöder hjärtmuskelns hälsa; tranbär tar hand om det känsliga urinsystemet och malt hjälper till att eliminera hårbollar från magen. Det här är bara några av exemplen på snacks med en berikad sammansättning, som inte bara smakar gott utan som också kan ha en positiv effekt på din katts hälsa och välbefinnande.

Kattgodis – hur mycket ska man ge om dagen?

Kom ihåg att kattgodis bara är ett tillägg till din katts i övrigt hälsosamma och balanserade kost. Även om du väljer hälsosamma godsaker med en naturlig sammansättning är det viktigt att komma ihåg att det endast är ett mellanmål och att du inte får ge för mycket. Varje goding lägger till extra kalorier till din katts diet. För en fysiskt aktiv ung katt kanske dessa extra kalorier inte är lika viktiga. Den kommer att när den busar, klättrar på klösträdet eller springer i trädgården att förbränna de överflödiga kalorierna som konsumeras. Äldre och mindre aktiva katter har dock inte samma möjlighet att bli av med överskottet, vilket kan resultera i viktökning, övervikt och i extrema fall till och med fetma. Kattgodis bör aldrig överstiga 20 % av din katts dagliga energibehov.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.