Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Lär dig vad din katt tycker bäst om

Katter har olika preferenser vad gäller kattströ, detta är ofta format redan från tiden hos uppfödaren. Kattens trampdynor är känsliga för beröring, för vissa katt fungerar finkornig strö bäst medans en annan föredrar pelletsströ. Var uppmärksam på din katts preferenser och om du vill byta strö bör det göras gradvis – blanda befintligt strö med nytt och öka långsamt mängden nytt strö. Det finns några olika faktorer att tänka på när du väljer kattströ. Om du har flera katter hemma, välj ett extra absorberande strö, det kommer bättre se till att minska obehagliga lukter i ditt hem. Om du har en katt som har problem med att kissa, kontrollera valet av strö med din veterinär.

Att välja rätt kattlåda är också viktigt. Vissa katter föredrar en öppen kattlåda eftersom de är mer lättillgängliga, medan andra föredrar täckta lådor som ger dem mer avskildhet. Täckta kattlådor är också en idealisk lösning för katter som gräver mycket i sin strö men också för dig som ägare som får enklare att hålla området runt kattlådan rent.

Rengör kattlådan regelbundet, sikta kattspillningen och fyll på nytt strö till önskad nivå. Tänk dock på att inte överdriva rengöringen, att inte byta allt strö och skura kattlådan mer än nödvändigt. Dofterna av din katt finns i lådan och bidrar till att din katt känner sig trygg att gå till just den platsen. En bra tumregel är att tömma hela innehållet i kattlådan ungefär två gånger i månaden. Varje gång ströet byts ut helt, bör lådan tvättas rent med mild tvål och vatten (eller en lösning av vatten och vinäger). Blekmedel eller andra starka kemikalier bör undvikas - katter är mycket känsliga för lukter.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.