Hitta bra och säkra leksaker

Hundar Skoj

Att leka och motionera är viktigt för din hunds fysiska och mentala hälsa. Lek och skoj stärker relationen mellan dig och din hund och är också bra tillfällen att lära den nya tricks och konster. Det finns inte en leksak som uppfyller din hunds samtliga behov. Alla hundar är olika, de skiljer i storlek, olika styrka i käkarna mm. Försök att hitta rätt leksaker för just din hund för att ni ska få ut det mesta och bästa av lek och motion.

Hundar behöver leksaker

En valp ser allt i hemmet som sina egna personliga leksaker och vilka valpen när som helst kan göra vad som helst med. För att undvika att valpen leker med dina saker, möbler eller mattor och tuggar sönder dem, se till att ge den egna leksaker. Vänjer sig hunden vid att leka med dina saker blir det till en dålig vana som är svår att bryta. Och ge aldrig din valp dina gamla, utslitna saker att leka med eftersom valpen inte förstår eller gör skillnad på gammalt och nytt. Ett nytt par tofflor eller ett gammalt par är samma sak för valpen.

Storleken spelar roll

En bra hundleksak är varken för stor eller för liten och den ska vara anpassad för just din hund. En för liten leksak kan utgöra en kvävningsrisk, en för stor leksak kan vara obekväm eller orsaka smärta i käkarna, speciellt hos små hundraser. Även vikten kan ha betydelse för den lilla hunden, en mindre hund med svaga käkar kan få problem av att bära tunga och stora leksaker.

Åldern spelar roll

En valp vill nödvändigtvis inte ha samma leksak som en äldre hund. Energifyllda valpar behöver robusta leksaker som inte går sönder efter en vecka. För din äldre hund, kan du med fördel välja en mjukare och mindre leksak som är skonsamt mot tandkött och tänder. Mjuka leksaker är ett bra alternativ även för små hundar.

Ha roligt med din hund:

Frisbee | Flygande frisbee för aktiv lek

Mjuk och flexibel frisbee-leksak med låg vikt, tillverkad av högkvalitativ silikon. Perfekt för utomhuslek med din hund.
play
Kolla in den här

Kägel | Bowlingsformad hundleksak i 100 % naturgummi

100% naturgummi. Hundleksak formad som en bowlingkägla, perfekt att tugga på eller träna apport med.
natural_rubber
2_sizes
Kolla in den här

Boll | Studsande gummiboll

Hundleksak i 100% naturgummi, perfekt för lek och träning.
natural_rubber
2_sizes
Kolla in den här

Hundar är som människor – olika

Olika hundar tycker om olika leksaker. Vissa uppskattar en klassisk boll eller frisbee, för andra hundar är interaktiva leksaker det bästa alternativet. Din hund kan tycka om att kampa med rep-leksaker eller kanske den föredrar tugg-leksaker. Om du inte vet vad din hund vill ha, skaffa några olika leksaker och låt hunden välja själv.

Övriga produkter för aktiva hundar:

Populär

55,00 kr

Rep, S | Klassisk repleksak med benliknande form

En tålig leksak som passar för både kul och tuff lek

19,00 kr

Rep Boll, 1 st | Repleksak med en knuten boll

En tålig leksak som passar för både kul och tuff lek

29,00 kr

Klicker, 1 st | Klickerträning

Ett verktyg för positiv förstärkningsträning

35,00 kr

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.