Hitta bra och säkra leksaker

Hundar Skoj

Att leka och motionera är viktigt för din hunds fysiska och mentala hälsa. Lek och skoj stärker relationen mellan dig och din hund och är också bra tillfällen att lära den nya tricks och konster. Det finns inte en leksak som uppfyller din hunds samtliga behov. Alla hundar är olika, de skiljer i storlek, olika styrka i käkarna mm. Försök att hitta rätt leksaker för just din hund för att ni ska få ut det mesta och bästa av lek och motion.

Hundar behöver leksaker

En valp ser allt i hemmet som sina egna personliga leksaker och vilka valpen när som helst kan göra vad som helst med. För att undvika att valpen leker med dina saker, möbler eller mattor och tuggar sönder dem, se till att ge den egna leksaker. Vänjer sig hunden vid att leka med dina saker blir det till en dålig vana som är svår att bryta. Och ge aldrig din valp dina gamla, utslitna saker att leka med eftersom valpen inte förstår eller gör skillnad på gammalt och nytt. Ett nytt par tofflor eller ett gammalt par är samma sak för valpen.

Storleken spelar roll

En bra hundleksak är varken för stor eller för liten och den ska vara anpassad för just din hund. En för liten leksak kan utgöra en kvävningsrisk, en för stor leksak kan vara obekväm eller orsaka smärta i käkarna, speciellt hos små hundraser. Även vikten kan ha betydelse för den lilla hunden, en mindre hund med svaga käkar kan få problem av att bära tunga och stora leksaker.

Åldern spelar roll

En valp vill nödvändigtvis inte ha samma leksak som en äldre hund. Energifyllda valpar behöver robusta leksaker som inte går sönder efter en vecka. För din äldre hund, kan du med fördel välja en mjukare och mindre leksak som är skonsamt mot tandkött och tänder. Mjuka leksaker är ett bra alternativ även för små hundar.

Ha roligt med din hund:

Frisbee | Flygande frisbee för aktiv lek

Mjuk och flexibel frisbee-leksak med låg vikt, tillverkad av högkvalitativ silikon. Perfekt för utomhuslek med din hund.
play
Kolla in den här

Kägel | Bowlingsformad hundleksak i 100 % naturgummi

100% naturgummi. Hundleksak formad som en bowlingkägla, perfekt att tugga på eller träna apport med.
natural_rubber
2_sizes
Kolla in den här

Boll | Studsande gummiboll

Hundleksak i 100% naturgummi, perfekt för lek och träning.
natural_rubber
2_sizes
Kolla in den här

Hundar är som människor – olika

Olika hundar tycker om olika leksaker. Vissa uppskattar en klassisk boll eller frisbee, för andra hundar är interaktiva leksaker det bästa alternativet. Din hund kan tycka om att kampa med rep-leksaker eller kanske den föredrar tugg-leksaker. Om du inte vet vad din hund vill ha, skaffa några olika leksaker och låt hunden välja själv.

Övriga produkter för aktiva hundar:

Populär

55,00 kr

Rep, S | Klassisk repleksak med benliknande form

En tålig leksak som passar för både kul och tuff lek

19,00 kr

Rep Boll, 1 st | Repleksak med en knuten boll

En tålig leksak som passar för både kul och tuff lek

29,00 kr

Klicker, 1 st | Klickerträning

Ett verktyg för positiv förstärkningsträning

35,00 kr

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.