Returer


Returnering av varor


Vänligen skicka tillbaka eller överlämna varan till oss omedelbart och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då du informerade oss om ditt återkallande av detta avtal. Tidsfristen är uppfylld om du skickar tillbaka varorna innan perioden på 14 dagar har löpt ut. Du måste bära den direkta kostnaden för att returnera varorna. Du är endast ansvarig för att minska värdet på saker som härrör från att använda det på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa sakens egenskaper, egenskaper och funktion.


Återbetalning


I händelse av att köpet dras tillbaka kommer vi att återbetala alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnaderna (med undantag för tilläggskostnader som följer av den leveransmetod du har valt, förutom den billigaste leveransmetoden som erbjuds av oss) omedelbart och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då vi informerades om ditt beslut att utöva rätten att ångra ditt köp. Vi kommer att ersätta betalningen med samma betalningsmetoder som du använde i den ursprungliga transaktionen, såvida du inte uttryckligen har avtalat annat.

Vi kan hålla tillbaka ersättningen tills vi mottar varan eller tills bevis på att den har returnerats till oss, beroende på vilken händelse som inträffar först.

Vid frågor kontakta info@husse.se

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.