Returer


Returnering av varor


Vänligen skicka tillbaka eller överlämna varan till oss omedelbart och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då du informerade oss om ditt återkallande av detta avtal. Tidsfristen är uppfylld om du skickar tillbaka varorna innan perioden på 14 dagar har löpt ut. Du måste bära den direkta kostnaden för att returnera varorna. Du är endast ansvarig för att minska värdet på saker som härrör från att använda det på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att fastställa sakens egenskaper, egenskaper och funktion.


Återbetalning


I händelse av att köpet dras tillbaka kommer vi att återbetala alla betalningar som erhållits från dig, inklusive leveranskostnaderna (med undantag för tilläggskostnader som följer av den leveransmetod du har valt, förutom den billigaste leveransmetoden som erbjuds av oss) omedelbart och under alla omständigheter senast 14 dagar från den dag då vi informerades om ditt beslut att utöva rätten att ångra ditt köp. Vi kommer att ersätta betalningen med samma betalningsmetoder som du använde i den ursprungliga transaktionen, såvida du inte uttryckligen har avtalat annat.

Vi kan hålla tillbaka ersättningen tills vi mottar varan eller tills bevis på att den har returnerats till oss, beroende på vilken händelse som inträffar först.

Vid frågor kontakta info@husse.se

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.