Valp hemma - Bra start med Husse

Du har fattat ett stort beslut och det är dags för din lurviga vän att flytta hem. Nu börjar det viktigaste skedet i din valps liv.

Under det första året av sitt liv behöver valpar lite speciell vård och omtanke för att säkerställa en god hälsa och form under kommande år. Korrekt träning, skötsel och en hälsosam kost från första början är en investering i din hunds framtid som kommer att löna sig och visa sig på din valp och dess beteende framåt.

Rekommenderas för valpar:

Valp Plus | Komplett foder med psyllium och vegetabiliska fibrer för smidig matsmältning

Valp Plus är ett vetefritt recept som rekommenderas för valpar med känsliga matsmältningssystem och / eller glutenintolerans. Rik på vegetabiliska fibrer som cellulosa och psyllium för att stimulera tarmens rörlighet och hälsa. Innehåller clinoptilolit, ett mineral som stöder avföringskonsistens och bidrar till en optimal matsmältning.
flora_stimuli
wheat_gluten_free
Rasstorlek:
Protein: 29.0% (80% animaliskt protein av totalt proteininnehåll)
Fetthalt: 18.0%
Kolla in den här

Sensitive Valp Digest | Torrfoder som främjar utvecklingsbehoven hos känsliga valpar

Valp Digest är baserat på lamm som huvudproteinkälla och är ett glutenfritt recept för valpar med känsligt matsmältningssystem och/eller glutenintolerans. Innehåller clinoptilolit, ett mineral som stöder avföringskonsistens och bidrar till en optimal matsmältning.
flora_stimuli
gluten_free
Rasstorlek:
Protein: 26.0% (75% animaliskt protein av totalt proteininnehåll)
Fetthalt: 15.0%
Kolla in den här

Valp Mini | Torrfoder för valpar som främjar tillväxten hos mindre raser

Valp Mini är ett recept med högt energiinnehåll och mindre foderkulor anpassade för små och mycket små rasers valpar. Innehåller clinoptilolit, ett mineral som stöder avföringskonsistens och bidrar till en optimal matsmältning.
flora_stimuli
energy_plus
Rasstorlek:
Protein: 32.0% (84% animaliskt protein av totalt proteininnehåll)
Fetthalt: 20.5%
Kolla in den här

Valp Maxi | Torrfoder som främjar utvecklingsbehoven hos valpar av stora raser

Valp Maxi innehåller kondroitin och glukosamin för att stödja en sund tillväxt av valpens leder och skelett, med större foderkulor anpassade för stora och mycket stora rasers valpar.
flora_stimuli
mobility
Rasstorlek:
Protein: 29.0% (81% animaliskt protein av totalt proteininnehåll)
Fetthalt: 18.0%
Kolla in den här

Första tiden i sitt nya hem

Innan du tar får hem din valp, se till att allt är förberett för att undvika överraskningar. Berätta för dina familjemedlemmar, särskilt de yngsta, att en hund behöver lite tid för att vänja sig vid den nya omgivningen. Första dagen i ett nytt hem är en ganska stressig tid för en valp, så du bör ge den lite tid att anpassa sig till den nya situationen. Låt den komma till ro och acklimatisera sig i sitt nya hem innan du bjuder in ytterligare familjemedlemmar och vänner - det är bäst att göra det när din hund är helt bekväm.
Ta reda på mer om:

Nödvändig utrustning för en valp

Ge din nya familjemedlem all nödvändig utrustning. Ha en hundsäng redo samt skålar och leksaker och visa var valpens sovplats är, var den har sitt vatten, foder samt leksaker. På Husse hittar du allt som behövs, bland annat torrfoder för valpar ur vårt Valp-segment, foderskålar, hundsängar, leksaker, borste, schampo och bajspåsar.
Ta reda på mer om:

Valputveckling

Både den fysiska och mentala utvecklingen hos valpar är mycket dynamisk. Rätt träning och rätt vald träning kommer att stärka din relation och ge din valp stabilitet. Att lära sig från tidig ålder är viktigt för att hunden ska lära sig de nödvändiga kommandona och lära sig hur man beter sig hemma, mot människor och andra djur.
Ta reda på mer om:

Hälsa och omsorg

Vänj din valp med att bli hanterad: kontrollera tänder, tassar, klor och undersök öronen. Det kommer att leda till att din hund även i vuxen ålder kommer att känna sig bekväm med att du hanterar den. Kontrollera att din hunds nos är lätt fuktig och att ögonen är rena och fria från smuts, var och att de inte är irriterade. Runt fyra månaders ålder börjar valpen att tappa sina mjölktänder, kontrollera att de nya tänderna kommer upp som de ska och att de gamla ramlar ut. En hunds permanenta tänder ska vara blanka och vita, tandköttet är rosa utan röd kant vid basen av tänderna. När de nya tänderna är på väg upp kliar det och det blir extra viktigt att valpen har leksaker att tugga på. Det är viktigt att regelbundet kontrollera och rengöra hundars öron, särskilt hos raser som har hängande öron. Hörselgången ska vara torr. Håll också ett öga på ditt husdjurs vikt och kroppstemperatur för att upptäcka eventuella avvikelser från normen så snart som möjligt.
Ta reda på mer om:

Den bästa matchningen för valpar:

179,00 kr

Valp Plus, 2 kg | Komplett foder med psyllium och vegetabiliska fibrer för smidig matsmältning

Med vitaminer, mineraler och antioxidanter för ett hälsosamt immunförsvar

179,00 kr

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.