Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Varför hundgodis?

Hundgodis är mer än bara ett mellanmål, det kan användas till mycket och något som du bör ha i åtanke när du väljer typ av snacks. Snacks är perfekt att använda som belöning och uppmuntran i lek och träning. Göm lite godis i en leksak och din hund får mental stimulans när den ska fundera ut hur den bäst kommer påt godiset. Göm godis och låt din hund söka efter det, en aktivitet som fungerar lika bra inomhus som utomhus. När du väljer hundsnacks, var uppmärksam på innehållet och välj företrädesvis en produkt med naturliga ingredienser.

Snacks som morot

Att använda snacks för att uppmuntra träning är perfekt, de flesta hundar är beredda att göra mycket för att få sin godbit. Dra fördel av det när du tränar din hund i vardagslydnad eller trick. Det är bra att välja ett snacks som går att dela upp i mindre bitar. Tanken är inte att hunden ska bli mätt när ni tränar, godiset ska endast fungera som en morot. Om du gör det undviker du även att överstiga hundens dagliga energibehov vilket kan leda till övervikt, eller i värsta fall fetma.

Snacks som belöning

Snacks är naturligtvis inte bara en morot, det är ju också utmärkt som belöning efter utfört uppdrag eller ett bra uppförande. Men var noga med att endast ge belöningen om hunden gör rätt. Belöning vid fel tidpunkt riskerar att uppmuntra ett felbeteende, alternativt att hunden inte förstår vad som är rätt när du ber nästa gång. Belöningen är en signal att den gör rätt eller är på rätt väg. Vid träning ska du kräva att din hund är uppmärksam och noggrann men märker du att den börjar tappa intresse eller börjar bli trött, avsluta träningen och fortsätt senare eller en annan dag. Pressa aldrig din hund, träning ska vara roligt för att ge resultat.

Snacks för att distrahera

Om du har en hund som fokuserar på för mycket runt omkring när ni är ute och går kan du använda snacks för att få hunden att fokusera på dig i stället. Genom att visa att det är hos dig det goda finns och som det roliga händer får du snart din hund att inse att du är roligare än allt annat. Gör dig själv intressant när ni är ute och går, lägg in lite roliga träningsmoment och belöna med snacks, ge beröm genom beröring lite då och då och var uppmärksam mot din hund så kommer den uppmärksamma dig.

Hundsnacks, hälsa och välmående

Det finns nyttigt hundgodis som kan bidra till din hunds hälsa och välbefinnande. Hos Husse hittar du tuggben för bättre tandhälsa, snacks som bidrar till en mekanisk rengöring av tänderna. För de mycket stora raserna har vi snacks berikade med glukosamin och kondroitin för skelett och leder och för hundar med känsligt matsmältningssystem eller födoämnesallergi hittar du snacks som är spannmålsfria och glutenfria.

Vad ska man tänka på när man ger sin hund snacks?

Kom ihåg att allt du ger din hund mellan ordinarie måltider endast är ett tillägg och det ska aldrig ersätta en i övrigt hälsosam och balanserad kost. Det ska ges med måtta och bör inte överstiga 20 % av hundens dagliga energibehov. Även de mest hälsosamma snacksen ger extra kalorier och för mycket av det goda kan leda till övervikt eller till och med fetma.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.