Allt din kattunge behöver

Kattunge

Skaffa ett startpaket för allt som katten behöver, och gärna innan du får hem din nya kattunge. Ett kit med anpassat foder, leksaker m.m gör att din kattunge känner sig hemmastadd redan från första dagen sitt nya hem.

Kattskålar

Börja med är att välja ut en bra matskål. Katter kan vara petiga så det gäller att hitta en skål som din kattunge tycker om och som dessutom är lätt att hålla ren. Skålar tillverkade i rostfritt stål eller keramik är bra val eftersom de går att diska i diskmaskinen. De bästa kattskålarna är vanligtvis djupa och breda så att kattens morrhår, som är väldigt känsliga för beröring, inte störs av en för liten skål. Men det viktigaste för katten, när det kommer till utfodring, är hur fodret doftar - det skall lukta gott för katten!

I din kattunges startpaket ska ingå ett smakrikt foder

Kattfoder

Det är viktigt att din katt får ett gott och näringsriktigt foder som underlättar för katten att upprätthålla en sund vätskebalans. Det är särskilt viktigt för katter som inte tycker om att dricka vatten ur en skål.

Kattlåda och kattsand

En annan viktig produkt din katt behöver är en bra kattlåda och ett kattströ av bra kvalitet. För unga och livliga kattungar rekommenderas en kattlåda med tak. Den ger bättre hygien och mindre spill. En kattlåda med tak är även bra för lite blyga och försiktiga katter med hög integritet. När du väljer kattströ, välj gärna samma typ av kattsand som användes hos uppfödaren. Det gör det lättare för katten att vänja sig vid sitt nya hem. När sedan katten känner sig hemmastadd kan du eventuellt introducera den för en ny typ av strö om du vill ändra.

Kattsängen

Katter tillbringar större delen av dagen sovandes, alternativt vilandes på varma och mjuka platser. En bekväm kattsäng är inte bara en plats för katten att sova på, det är även en trygg plats där din katt kan slappna av. Kattsängen absoberar snabbt kattens doft och markerar därmed kattens revir. I och med det känner den sig hemma på sin egen trygga plats.
Har kattsängen dessutom ett tak är den ett perfekt gömställe och lekplats.

Rekommenderat startkit för din nya vän:

Krypin, 1 st | Katthus för att hålla din katt varm och mysig

Ett rymligt och mysigt krypin att leka och vila i. Passar alla katter.
Kolla in den här

Eco Strö | 100 % naturlig och biologiskt nedbrytbar kattsand, gjord av svensk tall

100% naturligt kattströ tillverkat av gran- och tallspån från svenska skogar.
high_absorbancy
biodegradable
Kolla in den här

Exclusive Kattunge | Komplett foder speciellt framtagen för växande kattungar.

Exclusive Kattunge rekommenderas för kattungar från avvänjning till 12 månader med högt innehåll av animaliskt protein och fett för att stödja hälsosam tillväxt. Passar även för dräktiga och digivande katter.
growth_plus
energy_plus
Protein: 34%
Fetthalt: 21%
Kolla in den här

Tuna Recipe, 12-pack | Ett hälsosamt mellanmål med tonfisk

En välsmakande mousse i buljong med vild tonfisk och torkad bonito.
water_intake
grain_free
Protein: 8.48%
Fetthalt: 1.38%
Kolla in den här

Knut, 1 st | En modern kattbädd / klösbräda tillverkad i värmande miljövänlig wellpapp.

Miljövänlig klösbräda för katter tillverkad av återvinningsbar wellpapp.
scratching_board
biodegradable
Kolla in den här

Klöspelare

Katter klöser inte på möbler för att trotsa sin ägare. För katter är det nödvändigt att få möjlighet att vässa klorna då det hjälper dem att få bort det yttersta lagret på klorna. Det är dessutom ett sätt för dem att stretcha om mjuka upp kroppen. Det går alltså inte att avvänja en katt från att klösa, det ligger i deras natur. Istället för att bli frustrerad över att din katt klöser på din fåtölj eller soffa, ge den en fin klöspelare.

Kattleksaker

Lek är en viktig del i kattens liv och är ett sätt för katten att hålla sig i bra form. Att umgås och leka med din katt stärker relationen mellan er samtidigt som den tränar muskler och hjärna hos katten. Kom ihåg att en uttråkad katt är en frustrerad katt och en katt som inte får leka och motionera kommer att söka efter andra sätt för att göra av med sin överskottsenergi och det kan bli stökigt för alla.

Övriga produkter till din nya familjemedlem:

Krusa, 1 st | En modern kattbädd / klösbräda tillverkad i värmande miljövänlig wellpapp.

En miljövänlig produkt gjord av återvinningsbar kartong

189,00 kr

Populär

159,00 kr

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.