Dela hemmakontoret med katten

Katter Kattungar

COVID-19-pandemin har medfört, bland mycket annat, att vi i stor utsträckning tvingats arbeta hemifrån. Våra fyrbenta vänner tyckte att det var alldeles utmärkt, att både husse och matte helt plötsligt var hemma hela dagarna. Men för oss djurägare blev det i stället ytterligare en utmaning. Våra husdjur har helt egna tolkningar av hur distansarbete skall gå till. Att avbryta ett Teams-möte med jamanden i olika ljudnivåer, eller att helt sonika lägga sig över tangentbordet är ett utmärkt sätt att meddela att det nu är det dags att leka och inte arbeta. Med ett hemmakontor där katten är högst närvarande skapade helt nya problem att lösa.

Vad gör jag när katten kräver min uppmärksamhet?

 När du är hemma vill din katt ha all din uppmärksamhet och det när det passar katten och inte nödvändigtvis när det passar dig. För dem spelar ett viktigt möte eller telefonsamtal ingen som helst roll.
För att den dagliga samvaron med din katt ska bli så enkel och smidig som möjligt, försök att hitta lite nya strukturer och rutiner kring hur du umgås med din katt. Ge den inte uppmärksamhet eller klappa den inte sp snart den jamar. Ta i stället regelbundet korta pauser från ditt arbete för att då umgås med katten. Det kommer att underlätta både ditt hemarbete och underlätta för din katt den dag du behöver återgå till din arbetsplats.

Katten kommer att ”flytta in” på ditt skrivbord

Din katt kommer förr eller senare att vilja följa ditt arbete på nära håll, på plats på skrivbordet där du jobbar. Ett sätt att hantera det är att göra rum för en egen plats för katten på skrivbordet. Lägg en filt på platsen och så snart din katt kommer upp hänvisa den dit. Annars finns risk att den lägger beslag på hela ditt skrivbord. Beröm alltid katten när den ligger på filten så lär den sig att det är där den skall vara och på så vis inte kommer störa dig.

Några tips för att ha roligt hemma:

Knut, 1 st | En modern kattbädd / klösbräda tillverkad i värmande miljövänlig wellpapp.

Miljövänlig klösbräda för katter tillverkad av återvinningsbar wellpapp.
scratching_board
biodegradable
Kolla in den här

Tuna Recipe | Ett hälsosamt mellanmål med tonfisk

En välsmakande mousse i buljong med vild tonfisk och torkad bonito.
water_intake
grain_free
Protein: 8.48%
Fetthalt: 1.38%
Kolla in den här

Lekdags

När du arbetar hemifrån se till att varje dag avsätta lektid med din katt. Katten får då tillfälle att göra sig av med överskottsenergi. Ge den leksaker där du gömt lite godis, det kommer att öka kattens intresse för lek och aktiviteter och gör den mindre benägen att störa dig när du fortsätter ditt arbete.

Tips på roliga produkter, säkra att använda inomhus:

Populär

Krypin, 1 st | Katthus för att hålla din katt varm och mysig

Med en unik design för premium komfort - passar både till hund och katt

349,00 kr

Krusa, 1 st | En modern kattbädd / klösbräda tillverkad i värmande miljövänlig wellpapp.

En miljövänlig produkt gjord av återvinningsbar kartong

189,00 kr

29,00 kr

4 Sorter, 4 x 100 g | Förpackning om 4 påsar till katt

Förpackning med 4 olika smaker våtfoder

39,00 kr

Populär

Aptit Tonfisk, box | 12 påsar med smakrika aptitretare för katt

Topping med tonfisk i sås, kompletteringsfoder

239,00 kr

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.