Dela hemmakontoret med katten

Katter Kattungar

COVID-19-pandemin har medfört, bland mycket annat, att vi i stor utsträckning tvingats arbeta hemifrån. Våra fyrbenta vänner tyckte att det var alldeles utmärkt, att både husse och matte helt plötsligt var hemma hela dagarna. Men för oss djurägare blev det i stället ytterligare en utmaning. Våra husdjur har helt egna tolkningar av hur distansarbete skall gå till. Att avbryta ett Teams-möte med jamanden i olika ljudnivåer, eller att helt sonika lägga sig över tangentbordet är ett utmärkt sätt att meddela att det nu är det dags att leka och inte arbeta. Med ett hemmakontor där katten är högst närvarande skapade helt nya problem att lösa.

Vad gör jag när katten kräver min uppmärksamhet?

 När du är hemma vill din katt ha all din uppmärksamhet och det när det passar katten och inte nödvändigtvis när det passar dig. För dem spelar ett viktigt möte eller telefonsamtal ingen som helst roll.
För att den dagliga samvaron med din katt ska bli så enkel och smidig som möjligt, försök att hitta lite nya strukturer och rutiner kring hur du umgås med din katt. Ge den inte uppmärksamhet eller klappa den inte sp snart den jamar. Ta i stället regelbundet korta pauser från ditt arbete för att då umgås med katten. Det kommer att underlätta både ditt hemarbete och underlätta för din katt den dag du behöver återgå till din arbetsplats.

Katten kommer att ”flytta in” på ditt skrivbord

Din katt kommer förr eller senare att vilja följa ditt arbete på nära håll, på plats på skrivbordet där du jobbar. Ett sätt att hantera det är att göra rum för en egen plats för katten på skrivbordet. Lägg en filt på platsen och så snart din katt kommer upp hänvisa den dit. Annars finns risk att den lägger beslag på hela ditt skrivbord. Beröm alltid katten när den ligger på filten så lär den sig att det är där den skall vara och på så vis inte kommer störa dig.

Några tips för att ha roligt hemma:

Knut, 1 st | En modern kattbädd / klösbräda tillverkad i värmande miljövänlig wellpapp.

Miljövänlig klösbräda för katter tillverkad av återvinningsbar wellpapp.
scratching_board
biodegradable
Kolla in den här

Tuna Recipe | Ett hälsosamt mellanmål med tonfisk

En välsmakande mousse i buljong med vild tonfisk och torkad bonito.
water_intake
grain_free
Protein: 8%
Fetthalt: 1%
Kolla in den här

Lekdags

När du arbetar hemifrån se till att varje dag avsätta lektid med din katt. Katten får då tillfälle att göra sig av med överskottsenergi. Ge den leksaker där du gömt lite godis, det kommer att öka kattens intresse för lek och aktiviteter och gör den mindre benägen att störa dig när du fortsätter ditt arbete.

Tips på roliga produkter, säkra att använda inomhus:

Populär

Krypin, 1 st | Katthus för att hålla din katt varm och mysig

Med en unik design för premium komfort - passar både till hund och katt

349,00 kr

Krusa, 1 st | En modern kattbädd / klösbräda tillverkad i värmande miljövänlig wellpapp.

En miljövänlig produkt gjord av återvinningsbar kartong

189,00 kr

49,00 kr

29,00 kr

4 Sorter, 4 x 100 g | Förpackning om 4 påsar till katt

Förpackning med 4 olika smaker våtfoder

39,00 kr

Populär

Aptit Tonfisk, box | 12 påsar med smakrika aptitretare för katt

Topping med tonfisk i sås, kompletteringsfoder

239,00 kr

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.