Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Omsorg bidrar till din hunds hälsa och utseende

En korrekt omsorgsrutin är en av grundpelarna för ditt husdjurs hälsa och välbefinnande. Husse erbjuder en rad produkter tillverkade av naturliga ingredienser, lämpliga för känslig hud och håller dem rena. Husse har produkter och verktyg lämpliga för hela hunden, från öron till tassar. Hundar bör använda produkter anpassade för dem, med ett pH anpassat till deras känsliga hud och undvika irritation. Produkter baserade på naturliga ingredienser är skonsamma samtidigt som de rengör din hunds päls och hud perfekt. Bada ditt husdjur när det behövs men helst inte oftare än en gång var 6:e vecka. Att bada för ofta riskerar att torka ut hundens hud och päls. Om din hund tillbringar mycket tid utomhus kan du välja ett torrschampo som hjälper dig att ta bort lättare smuts från pälsen. Använd våra borstar och kardor tillverkade av bambu för att regelbundet borsta pälsen. Det hjälper till att hålla den ren och glänsande. Kontrollera regelbundet området runt ögonen och tvätta försiktigt rent vid behov. Kontrollera öronen regelbundet, friska öron är täckta med ett tunt lager öronvax på insidan. För att rengöra dem, använd en vätska avsedd för att rengöra hundars öron. Rengör tassarna efter promenad; Klipp klorna regelbundet och se till att trampdynorna inte är för torra, särskilt under sommar och vinter. Om de är torra smörj dem med tassalva.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, den fastnar inte på våra tassar och vår husse och matte slipper dammsuga så mycket. Den tar bort trist lukt med!
Så 5 tassar från oss, vi blir även 3 år på ”alla hjärtans dag”

Stenis

Tack Husse för smarrigt käk, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av foder för hundar, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för Era husdjur. Alla våra produkter såsom foder, godsaker och kosttillskott görs endast av noggrant utvalda ingredienser av högsta kvalitet. Alla produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och produktionslinjerna står under ständig veterinärkontroll. Förutom kvaliteten på våra produkter, betyder det också kvaliteten på tjänsten är extra bra. Våra återförsälajare är grundligt utbildade inom hund- och kattmatoch näringslära och hjälper dig gärna att välja rätt foder för din hund, katt eller häst. Vi erbjuder hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt erbjudande hittar du allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter utgör en bra grund gällande deras kost – vi har anpassade foder för hundar och katter av olika storlekar och i olika skeden av livet, dvs valpar och kattungar, vuxna och äldre.

Har du en hund eller katt med särskilda näringsbehov?
Vi tar hand om de särskilda behoven med varm hand. Lider ni av matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en katt eller hund som är steriliserad/kastrerad så finns det ett anpassat foder även för er.
Letar du efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är gjorda av material av högsta kvalitet, de är hållbara och kommer att ge både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning ihop. Du kan addera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med läckra delikatesser. Vi erbjuder godis för hundar, katter och hästar som är ett välsmakande tillskott till kosten men också som belöning under och efter träning.
Behöver du produker inom omtanke och hälsa till ditt husdjur? Vi erbjuder både shampoo och kosttillskott och päls och klovårdsprodukter av högsta kvalitet.