Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare

Omsorg bidrar till din hunds hälsa och utseende

En korrekt omsorgsrutin är en av grundpelarna för ditt husdjurs hälsa och välbefinnande. Husse erbjuder en rad produkter tillverkade av naturliga ingredienser, lämpliga för känslig hud och håller dem rena. Husse har produkter och verktyg lämpliga för hela hunden, från öron till tassar. Hundar bör använda produkter anpassade för dem, med ett pH anpassat till deras känsliga hud och undvika irritation. Produkter baserade på naturliga ingredienser är skonsamma samtidigt som de rengör din hunds päls och hud perfekt. Bada ditt husdjur när det behövs men helst inte oftare än en gång var 6:e vecka. Att bada för ofta riskerar att torka ut hundens hud och päls. Om din hund tillbringar mycket tid utomhus kan du välja ett torrschampo som hjälper dig att ta bort lättare smuts från pälsen. Använd våra borstar och kardor tillverkade av bambu för att regelbundet borsta pälsen. Det hjälper till att hålla den ren och glänsande. Kontrollera regelbundet området runt ögonen och tvätta försiktigt rent vid behov. Kontrollera öronen regelbundet, friska öron är täckta med ett tunt lager öronvax på insidan. För att rengöra dem, använd en vätska avsedd för att rengöra hundars öron. Rengör tassarna efter promenad; Klipp klorna regelbundet och se till att trampdynorna inte är för torra, särskilt under sommar och vinter. Om de är torra smörj dem med tassalva.

Svensk kvalitet för ditt husdjur

1987
Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.
50+
Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.
1000+
Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.