Gå med i Husse och bygg din verksamhet redan idag

Joina oss! Vi är över 1000 franchisetagare som säljer Husse-produkter i mer än 50 länder spritt över hela världen. Bygg ditt företag med en europeisk ledare inom hemleverans av hund och kattfoder med över 30 års erfarenhet inom området. Bli en del av världens snabbast växande franchise inom djurfoder!

Kontakta oss

Varför ska du bli en Husse?

Svenskt

varumärke med

imponerande global tillväxt

Nöjda

kunder

över hela världen

35

års

i Sverige

1000+

franchisetagare

i över 50 länder

Fördelar inom Husse!

Eftersom våra produkter inte är tillgängliga via traditionella distributionsnät kan kunder endast få dem genom att kontakta de lokala Husse-distributörerna eller handla via vår webshop. Leveranser direkt från produktionsanläggningarna gör att Husse kan prissätta produkterna konkurrenskraftigt samtidigt som vi erbjuder en hög kvalitet på produkter och tjänster. Husse erbjuder dörr till dörr leverans av alla produkter utan extra kostnad. Alla våra franchisetagare är grundligt utbildade vad gäller kost/näringslära och inom Husses produktsortiment.

 

Vår affärsmodell

Starta ditt företag med en europeisk ledare inom leverans av foder till. Vår modell har prövats och testats av över 1000 franchisetagare runt om i världen. Genom att arbeta med Husse får du möjlighet till en stabil utveckling av din egen lokala försäljningsmarknad. Din inkomst genereras mestadels av vanliga kunder, så du har säkerställt att försäljningen är repeterbar. De fasta kostnaderna är låga och ett positivt kassaflöde är uppnåeligt från start. Du kommer också att få allt material och utbildning som behövs för att driva ditt företag. Grundutbildningen omfattar fullständig kunskap om Husses kommersiella erbjudande, näringslära och grunderna i försäljning och marknadsföring. Vi erbjuder stöd via våra grafiska designer, veterinärer. Du får också hjälp inom sociala medier gällande råd och utbildning.

 

Husse i TOP 100 hos Franchise Direct!

Husse är det första och enda varumärket från den zoologiska industrin som hamnar på listan över topp 100 globala franchisemärken i tidningen Franchise Direct. Andra märken på listan inkluderar Pizza Hut, Hertz eller Hilton Hotels.

 

Bli en av våra Husse-partners

Husse Franchisetagare

(investeringsbelopp 100 000 kr ex moms)

Öppna din lokala Husse-franchise. Husse Franchisetagare har exklusiva rättigheter för distributionen av Husses produkter i sitt område.

Få reda på mer

Möt våra franchisetagare

Jennifer - Husse Östergötland

Vi startade sommaren 2023 med Husse. Vi jobbar mycket med kundbemötande och gör det bästa för att göra våra kunder nöjda. Vi hjälper er att hitta rätt foder till ditt djur med rådgivning och rekommendationer.

Maria Areschoug

Jag heter Maria Areschoug och arbetar på Husse i Värmland. Efter många år inom djursjukvården är det givande att nu jobba med friska djur. Jag uppskattar att kunna ge råd och vägledning till djurägare om rätt foder. Med Husses produkter känner jag mig trygg, och våra återkommande kunder delar denna trygghet

Unika Husse värderingar:

Kontakta oss och joina vårt team!

Om du är intresserad av vår affärsmodell och älskar djur, maila oss och joina vårt svenska team.

Kundservice

Mån - fre, 9:00 - 16:00

info@husse.se
Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.