Idol, 100 g | Spannmålsfria godsaker - rikt på lamm

16026c
Spannmålsfria, stjärnformade snacks tillverkade med endast en animalisk proteinkälla för hundar med matsmältningskänslighet. Fritt från konstgjorda smaker eller färgämnen.

39,00 kr

Tillgänglig i:
Kvantitet
grain_free
- Spannmålsfritt recept för känsliga hundar
hypo_allergenic
- Recept rikt på lamm, animaliskt protein som är känt för att utlösa mindre allergier

Mjuka och sega godbitar rika på lamm

Belöna din vän med dessa näringsrika och läckra mjuka snacks tillverkade med lamm som första ingrediensen - ett proteinrikt belöningsgodis när du är på språng eller vid träningspass med din hund.

Detta allergivänliga recept är rikt på lamm - en källa till animaliskt protein av hög kvalitet som är mindre benägna att orsaka en allergisk reaktion. Dessutom är våra Idol-snacks tillverkade utan spannmål, vilket gör dem lämpliga för känsliga hundar eller de med glutenintolerans. Istället för spannmål används hälsosamma och lättsmälta ingredienser som ärter och potatis som källor till kolhydrater.


De innehåller även koffeinfritt grönt te -extrakt, rikt på polyfenoler och flavonoider med hög antioxidativ kapacitet, och tillsatt C -vitamin, en kraftfull antioxidant som stöder immunitet och hjälper till att skydda kroppens celler. Dessutom innehåller de psylliumskal och frön - en prebiotisk och källa till löslig fiber som är viktig för tarmhälsan.

Rekommendationer och dosering

Den rekommenderade maximala dagsransonen visas i fodertabellen på förpackningen. Ge som en godbit eller belöning mellan måltiderna. Övervaka alltid din hund när du ger tugg eller godis.

Snacks och tuggben ersätter inte promenader och lek med din hund, de bör endast användas som ytterligare stimulans eller som en del av träningen, en belöning för bra beteende eller bara som en godbit mellan måltiderna.

Snacks som en del av en balanserad kost. När du utfodrar med snacks, minska din hunds huvudmåltid för att hålla dem i fin form.

Överutfodra inte din hund med snacks och tuggben. Överdriven användning kan orsaka magbesvär och eventuellt leda till övervikt och andra hälsoproblem.

Se till att din hund alltid har tillgång till friskt vatten.

Förvaring

Oöppnad förpackning förvaras torrt och svalt.

Öppnad förpackning ska förslutas väl efter varje användning och förvaras torrt och svalt.

Undvik direkt solljus.

Näringsinformation

Näringstillskott: C -vitamin 100 mg/kg.

Konserveringsmedel.

torkat lamm (26%), gula ärtor, potatis, vegetabiliskt glycerin, naturlig smak (7%), torkad äppelmassa, laxolja (3%), öljäst, morötter (0,5%), psylliumskal och frön (0,4%) , Mojave yucca (0,1%), koffeinfri grönt te -extrakt (0,01%).

Balanserade ingredienser av hög kvalitet

Recensioner

5
Inga recensioner ännu
100%
0%
0%
0%
0%

Världsberömd kvalitet, lokal omtankeSvensk kvalitet för ditt husdjur

1987

Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.

50+

Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.

1000+

Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Råd om näringslära och
personlig hemleverans!

Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare