Misse, 80 g | Funktionella snacks för urinvägsstöd hos kastrerade katter.

16028c
Semi-fuktiga, funktionella snacks för kastrerade katter, berikade med tranbär för skydd av urinvägarna. Spannmålsfritt recept, tillverkat med smakrik kalkon- och kycklingprotein samt näringsrika ärtor.

39,00 kr

Tillgänglig i:
Kvantitet
urinary_health
- Hjälper till att bibehålla en hälsosam balans av mineraler i urinen.
cranberry
- Frukter rika på antioxidanter, bra för att stödja urinvägshälsan.

Funktionella snacks för kastrerade katter.

Misse är funktionella snacks för kastrerade katter, speciellt formulerade för att stödja en frisk urinväg:

  • Berikade med tranbär, en utmärkt källa till naturliga antioxidanter och polyfenoler, och känt för sina kraftfulla antimikrobiella egenskaper.

  • Optimalt Na/Mg-förhållande för att hjälpa till att förebygga bildandet av urinstenar. Dessutom med noggrant balanserade nivåer av kalcium och fosfor samt lågt innehåll av magnesium i kosten.

  • Tillsatt L-metionin för att hjälpa till med justering av urinens pH-nivå.

Dessa proteinrika godbitar med sin mjuka, fuktiga konsistens utgör ett hälsosamt och komplett tillskott till din katts balanserade näring. Utan konstgjorda smakämnen eller färgämnen. Kompletterande foder för katter.

Näringsmässigt balanserat recept för kastrerade katter.

Misse's recept har medvetet och omsorgsfullt skapats för att möta din kastrerade katts unika behov på ett så näringsriktigt sätt som möjligt.

HÖGT PROTEININNEHÅLL

Receptet är rikt på kalkon, som är en källa till högkvalitativt, lätt smältbart animaliskt protein för att hjälpa till att bibehålla en hälsosam muskelmassa.

VIKT KONTROLL

Lågt fettinnehåll för en balanserad energiförsörjning och för att hjälpa till att hantera din katts vikt. Tillsatt L-karnitin som hjälper till vid metaboliseringen av fetter och stödjer därmed viktstyrning.

SPANNMÅLS- OCH GLUTENFRI RECEPT

Misse-snacks är skonsamma mot magen eftersom de inte innehåller spannmål eller gluten, och är därför även lämpliga för katter med intolerans mot spannmål och gluten. Istället används hälsosamma och lätt smältbara ingredienser som ärter som alternativa källor till kolhydrater för att ge din katts kropp hälsosam energi.

Utöver detta innehåller Misse snacks lignocellulosa, en kostfiber som stödjer matsmältningens hälsa.

Foder- och lagringsriktlinjer

FODERRÅD

De rekommenderade dagliga maximala mängderna visas i utfodringstabellen på förpackningen. Erbjud som en belöning eller belöning mellan måltiderna. Övervaka alltid din katt när du ger tugg- eller godisbitar. Se alltid till att det finns färskt dricksvatten tillgängligt.

Snacks är inte en ersättning för att leka med din katt, de bör endast användas som ytterligare stimulans för din katt som en del av träningen eller bara som en läckerbit mellan måltiderna. Mata som en del av en balanserad kost. När du ger godisbitar, minska mängden i din katts huvudmåltid för att hålla dem i god form. Övermata inte din katt med snacks. Överdriven användning av snacks kan orsaka magbesvär och potentiellt leda till fetma hos katter och andra hälsoproblem.

FÖRVARING

Innan öppning bör produkten förvaras i torra och svala förhållanden. Efter öppning, stäng förpackningen ordentligt efter varje användning och förvara på en torr och sval plats, borta från direkt solljus.

Näringsinformation

Näringsmässiga tillsatser: 3a300 vitamin C 35 mg/kg, 3a910 L-karnitin 1000 mg/kg, 3c305 L-metionin 5000 mg/kg. Konserveringsmedel.

torkad kalkon (26%), ärtor (26%), vegetabiliskt glycerin, hydrolyserat kycklingprotein (11%), hydrolyserad kycklinglever (5%), kollagen, sockerrörsmelass, lignocellulosa (2%), natriumklorid, torkade tranbär (1%).

Balanserade och högkvalitativa ingredienser.

Recensioner

Inga recensioner ännu

Världsberömd kvalitet, lokal omtankeSvensk kvalitet för ditt husdjur

1987

Sedan 1987 har Husse erbjudit fri hemleverans av kvalitetsprodukter till hundar och katter i hela Europa.

50+

Husses produkter är tillgängliga i över 50 länder runt om i världen.

1000+

Över 1000 franchisetagare hjälper kunder med hemleverans av produkter och rådgivning.

Råd om näringslära och
personlig hemleverans!

Inte säker på vad du behöver?

Hitta det perfekta fodret för ditt husdjur och få råd av din lokala återförsäljare.

Hitta din lokala återförsäljare