Omtanke och hälsa för hästar

Omtanke och hälsa för hästar

Omtanke och hälsa för hästar För att kunna prestera och behålla spänsten, måste hästen få i sig viktiga näringsämnen och föda som hjälper den att må bra och vara funktionsduglig i allt den företar sig. Husses produkter för häst är kosttillskott och utvärtes krämer och sammansättningar för hästar och ponnyer som bidrar till välmående, ökad energi och ett vackert yttre. Husse erbjuder en rad kosttillskott med ett stort antal förbättringsfaktorer som reparerar luggslitna manar och svansar, leder, torra hovar och skapar balanserad tarmhälsa och andning. Det finns även medel som motverkar insektsbett och håller flugor och mygg borta.

Hästprodukter för utvärtes bruk

En häst behöver inte bara kosttillskott som gör gott invärtes - man, svans och hovar kräver också kontinuerlig vård. Husse har en rad kosttillskott och krämer som CALM pasta, Healing kräm och Respiration+ , vilka lugnar ned och verkar avstressande. För utvärtes bruk kan också Cooling Gel och Skin+ bli perfekta hudvårdskomplement där en livlös päls snart blir som pånyttfödd och eksemen bortblåsta, eftersom en ökad stressfaktor hos hästar kan visa sig i form av utslag och sår.

Se över hästens hud, man och hovar

Hos Husse kan du hitta hovkräm/olja som har en genomträngande effekt och mjukar upp hästens hov och boostar tillväxten. Som komplement finns även kosttillskott för leder som bygger upp brosket och ökar flexibiliteten. Manen och svansen bör också få den omtanke de förtjänar, och för slitna manar och svansar hittar du flera produkter som återger den forna glansen och tar bort eventuella tovor. GLANS formula är den optimala produkten som löser upp trassel och ger en skinande effekt.

Viktiga näringstillskott som lugnar hästen

Skönheten kommer inifrån, heter det, och detsamma gäller för hästar. Hästar är mycket känsliga och eftersom de är vanedjur måste de känna trygghet, gemenskap och ha dagliga rutiner. Om dessa rubbas kan tarmflora, immunförsvar, andning och humör hamna i stark obalans. För en presterande häst finns flera produkter som gör mannen i magen nöjd och belåten och ökar upptagningsförmågan av näringsämnen. Husse erbjuder således ett komplett sortiment för din fyrbenta följeslagare.

9 artiklar

per sida

Rutnät Lista

CALM

CALM LIQUID

Flytande näringstillskott för hästar, ponnyer och åsnor.&nb...
289,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/5/0/50107-cmv-sport_1.jpg

CMV SPORT

Vermicelli kosttillskott för hästar.  1 kg  Öka...
179,00 kr
COOLING GEL

COOLING GEL

Gel för utvärtes bruk  Innehåller arnica och ringblomma ...
379,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/5/0/50153-himalaya-salt.jpg

HIMALAYA SALT

Saltet har en hög mineralhalt, som också ger stenen sin rosa fär...
89,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/l/a/laxolja_3.jpghttps://start.husse.com/media/catalog/product/l/a/laxolja_3.jpg

LAXOLJA

100 % naturlig laxolja framställs av färsk lax från Norge. F&oum...
159,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/5/0/50146-hepatic-plus.jpg

HEPATIC +

Kosttillskott för hästar och ponnyer. Hjälper till att minimer...
299,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/5/0/50106-artiflex.jpg

ARTIFLEX

Innehåller naturliga örter med viktiga näringsämnen som kon...
599,00 kr
CALM PASTE

CALM PASTE

CALM pasta hjälper hästar, ponnyer och åsnor att återf&ari...
179,00 kr
Glans

GLANS

GLANS milda formula gör manen och svansen glänsande och trassefria. U...
349,00 kr

9 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Speciell ingrediens
  1. balanserad kost
  2. omega 3
  3. rörlighet
Kosttillskott
  1. Päls/Täcka
  2. Näring
Scroll