Hitta din lokala återförsäljare

Välkommen till Husse! Vi är specialiserade inom foder- och näringslära vilket innebär att vi alltid kan erbjuda högsta kvalitet till just din hund och katt. Vår kunskap är viktig för din trygghet som hund- och kattägare att kunna säkerställa att ditt djur får rätt foder anpassat efter just din hund eller katt. Dessutom levererar vi själva hem produkterna till dig, helt gratis!

 

Är du osäker på vilken produkt som passar ditt husdjur bäst? Vi på Husse hjälper dig gärna! Tveka inte att ta kontakt med din lokala återförsäljare genom att skicka e-post eller ringa och prata med någon av oss på Husse. Tillsammans hjälper vi dig gärna att hitta rätt produkt för ditt husdjur anpassat efter ras, ålder, vikt, aktivitetsnivå och hälsa.

 

Husses lokala återförsäljare ger dig som kund en trygg och kunnig kontakt när du handlar hos oss. Med våra återförsäljare får du en personlig kontakt, högsta service och en nära kundrelation. Du som kund är alltid vår största prioritet och våra återförsäljare arbetar hårt för att du alltid ska känna dig 100% nöjd med vår service, hemleverans och våra produkter. Många av våra kunder är lojala och återkommande kunder sedan många år tillbaka tack vare en mycket god relation med våra återförsäljare. Vi eftersträvar alltid ett nära samarbete tillsammans med våra återförsäljare och våra kunder. För oss på Husse är det mycket viktigt att alla våra kunder är 100% nöjda med våra återförsäljare, hemleveranser och kan varmt rekommendera våra produkter till andra katt- och hundägare.

 

Hos oss på Husse kan du prenumerera på ditt husdjurs favoritfoder utan att behöva lägga in en beställning varje gång ditt djurs foder börjar ta slut. Vi skickar automatiskt ut din beställning utan att du behöver binda upp dig på någon bindningstid. Smidigare blir det inte!

Hitta din lokala återförsäljare här!

Scroll