Torrfoder för hundar

Torrfoder för hundar

Vi har torrfodret som passar din hund!


Vi på Husse erbjuder ett unikt sortiment av torrfoder som passar din hund oavsett storlek, ålder eller speciella behov. Vi vet att olika hundar behöver olika foder beroende på deras förutsättningar. Eftersom att vi är specialiserade inom kost- och näringslära kan vi erbjuda högsta möjliga kvalitet på vårt torrfoder. Husse erbjuder unikt framtagna torrfoder som din kommer att älska!

Husse har ett brett sortiment av torrfoder som passar varje hund. Husse’s torrfoder är ett högkvalitativt hundfoder som är utvecklat i samarbete med veterinärer och varje steg i framställningen är noggrant utvalt. Det finns torrfoder för både små och stora hundraser, och det finns också foder som är unikt anpassade efter hundar med särskilda behov. Torrfodren har olika nyttiga tillsatser såsom exempelvis laxolja, mineraler eller glukosamin för att ge din hund just det den behöver.

Hundar kan ha olika kostbehov beroende på ras, ålder, storlek, aktivitetsnivå och allergier. Vissa hundar kan också må bra av exempelvis en spannmålsfri eller kalorisnål kost, liksom tillsatser av vissa särskilda ämnen. Även valpar och diande tikar kan behöva en särskilt anpassad kost. Husse har många olika torrfoder som vart och ett kombinerar dessa olika behov så att det ska passa just din hund. Torrfoder från Husse kommer i flera olika smaker, där proteinet kan komma från antingen lamm, lax eller kyckling. Utöver detta kan det ingå potatis, ris och andra ingredienser. Tack vare att det finns torrfoder med olika sorters ingredienser så är det lätt att hitta ett foder som din hund kommer att tycka om smaken på. Den kommer också att få alla sina näringsbehov uppfyllda tack vare torrfodrets noggrant beräknade ingredienser.

Behöver hunden ett tillskott av extra fett eller ett glutenfritt foder så går det att hitta i Husses sortiment, där det finns ett foder till alla sorters hundar. Till exempel så kan du välja fodret Digest giant som är särskilt utvecklat för hundar med känsliga magar. Det är glutenfritt och innehåller glukosamin. För hundar som behöver ett reducerat kaloriintag finns exempelvis fodret Light sensitive, som rekommenderas till hundar med diabetes. Till äldre hundar finns fodret Senior, som är berikat med särskilda vitaminer och även grönmussel- och druvkärneextrakt. För hundar som har ett normalt energibehov finns fodret Prima Plus, som är baserat på kyckling och är mycket smakrikt. Det innehåller även glukosamin vilket är bra för ledernas funktion.

25 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

Helfoder för hundar med normalt eller lågt energibehov. Smakfull o...
149,00 kr
DIGEST

DIGEST

Sensitive Digest är en Super Premium-produkt baserad på lamm och ris,...
149,00 kr
OCEAN CARE

OCEAN CARE

Ocean Care är en Super Premium-produkt baserad på lax och ris, tillve...
769,00 kr
OCEAN CARE MINI

OCEAN CARE MINI

Innehåller lax som huvudproteinkälla; laxprotein utlöser mycket ...
159,00 kr
Försäljning
VALP DIGEST

VALP DIGEST

Helfoder för valpar med känsliga magar Glutenfritt Främjar go...
429,00 kr
STERILISED MINI

STERILISED MINI

Sterilised är ett helfoder för kastrerade/steriliserade vuxna hundar a...
149,00 kr
Pick up bags (15/roll)

BAJSPÅSAR - 120 st

Bionedbrytbara påsar av 100% majsmjöl - bra för miljön och ...
79,00 kr
Valp Plus

VALP PLUS

Tillförda psylliumfibrer, fritt från vetegluten - främjar mats...
159,00 kr
Digest Giant 12,5 kg

DIGEST GIANT 12,5 kg

Helfoder för stora hundraser med känsligt mag-tarmsystem eller fö...
729,00 kr
DIGEST GIANT SENSITIVE

DIGEST GIANT SENSITIVE

Helfoder för stora hundraser med känsligt mag-tarmsystem eller fö...
729,00 kr
Lyster

LYSTER

Glutenfritt recept med lax och kalkon för frisk hud och päls  ...
949,00 kr
OPUS FARM

OPUS FARM

En spannmålsfri formula, baserad på kyckling och potatis och speciel...
769,00 kr

25 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Scroll