Valpfoder

Husse's valpfoder är unikt utformat för den unga hundens behov för att ge den en så bra start som möjlig i livet fullt med energi och näring. Husse’s valpfoder är framtagna för att passa den växande valpen. Valpfodret är ett helfoder av hög kvalitet. Då en valp kräver nästan dubbelt så mycket energi som en vuxen hund, har Husse utvecklat produkter med högt energi- och näringsinnehåll.

Valpfodren är rika på mineraler för att främja valpens tänder och skelett och innehåller samma mängd fosfor och kalk som dimjölken från mamman. Valpfodren är även berikade med D-vitamin som främjar upptaget av kalk. De är även vitaminberikade med A, E och B-karoten för att förstärka immunförsvaret och innehåller fettsyrorna omega 3 och omega 6 för att hålla pälsen i trim. Valpfodren från Husse passar valpar från 4 veckors ålder och upp till vuxen ålder, våra foder passar också utmärkt för dräktiga och digivande tikar.

Husse’s valpfoder finns i flera välsmakande varianter

  • Valp är ett välsmakande helfoder med högt energi och näringsinnehåll baserat på råvaror som kyckling, fisk, ägg och ris. Innehåller allt det en växande valp behöver. Finns i förpackningar om 2, 7 respektive 15 kg.
  • Valp Mini är ett super premiumfoder som är framtaget för hundar av mindre raser. Finns i förpackning om 2 respektive 7 kg.
  • Valp Maxi är ett helfoder som är framtaget för att passa stora raser som förväntas väga över 25 kg i vuxen ålder. Bitarna i fodret är speciellt utvecklade för att passa valpar av större storlek. Fodret innehåller 1000 mg/kg glukosamin och kondroitin vilket främjar en sund tillväxt av brosk och leder. Kommer i förpackning om 15 kg.
  • Valp Digest är ett foder som passar valpar med känslig mage. Innehåller inga färgämnen eller konserveringsmedel. Digest är framtaget på lamm och med ris som enda spannmål är det glutenfritt vilket leder till att det är mindre risk för allergier. Innehåller ämnen för att minska risken för lös avföring. Finns i förpackning om 7 respektive 15 kg.

Alla produkterna beställs bekvämt hemifrån och levereras fritt från dörr till dörr vid beställningar över 300 kr. Smidigt och smart!

Missa inte att läsa vår Stora valpguide som innehåller allt du behöver veta om din valp och dess uppfostran.

5 artiklar

per sida

Rutnät Lista

https://start.husse.com/media/catalog/product/4/7/470769-470844-valp-mini.jpg

VALP MINI

Valp Mini är en Super Premium foder för valpar av mindre raser som inn...
149,00 kr
https://start.husse.com/media/catalog/product/4/7/470784-valp-maxi.jpg

VALP MAXI

Valp Maxi är en Super Premium-foder som levererar de extra närings&aum...
779,00 kr
Försäljning
VALP DIGEST

VALP DIGEST

Helfoder för valpar med känsliga magar Glutenfritt Främjar go...
429,00 kr
Valp Plus

VALP PLUS

Tillförda psylliumfibrer, fritt från vetegluten - främjar mats...
159,00 kr
VALP FARM

VALP FARM

Spannmålsfritt foder för valpar med tillsatt psyllium för att st...
779,00 kr

5 artiklar

per sida

Rutnät Lista

Scroll