Husse Franchise. Europaledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter!

Vi söker ständigt nya Hussar.

Sugen på att veta mer om vår franchise?

Nu söker vi dig som är en positiv och utåtriktad person med en vilja att driva eget, som vill bli en del av en framgångsrik franchisekedja och få möjlighet att starta upp en egen verksamhet lokalt. Vårt system strävar efter effektivitet, låga kostnader, minsta möjliga administration och individuellt ansvar. Vi erbjuder dig möjligheten att starta ditt eget lokala företag, med samma fördelar som ett globalt företag.

Husse startade 1987 i Stockholm och är nu ledande inom hemleverans av hund-, katt- och hästprodukter, under eget varumärke, i Europa. Vi finns idag i över 50 länder med cirka 1500 franchisetagare som dagligen levererar våra produkter kostnadsfritt hem till kunden. Våra leveranser sker i Husse-profilerade bilar.

Vår affärsidé bygger på service - att göra det enkelt för våra kunder att äga husdjur!
Med vår hjälp slipper husdjursägaren bära hem tunga fodersäckar och kattsand eller ta sig till butik för att köpa högkvalitativa produkter. Våra kunder lägger enkelt sin beställning på nätet, e-post eller via telefon, och våra lokala Husse-distributörer levererar hem produkterna på en dag/tid som passar bäst för kunden.

Husses koncept har bevisat sig fungera över hela världen, sen starten för nästan 30 år sedan har Husse ökat med ca 25 % per år. Vi har hittat nya marknader och tagit fler marknadsandelar i det ständigt växande segmentet av hund-, katt- och hästprodukter. Och det oavsett globala-, kulturella- och konsumtionsskillnader.

Vi hoppas att detta prospekt ska ge dig en övergripande bild om Husse och tveka inte att kontakta oss direkt på telefon eller e-mail. Vi berättar gärna mer.

Kontakta oss för att se om det finns lediga distrikt i ditt område.
 

Vem passar att bli en Husse-franchisetagare?

En typisk profil för en Husse-franchisetagare har oftast någon form av säljerfarenhet och uppskattar framför allt mötet med nya människor. Eftersom Husse bygger på ”person to person”-marknadsföring ska man tycka om att vara ute på fältet.

Eftersom du som franchisetagare driver och utvecklar din lokala verksamhet i ditt område, kommer din egen arbetsinsats, ambition och drivkraft avspegla sig i din verksamhets resultat och utveckling.

Vi hjälper dig såklart, att som nybliven franchisetagare, både komma igång och att utvecklas. Du får en grundläggande introduktion och fortlöpande utbildning samt stöd produktkännedom, näringslära, IT-systemen, Husses koncept, etc.


Vad erbjuder vi?

  • Ett väl beprövat koncept, etablerat i över 50 länder
  • En unik service med fri hemleverans av välutbildade franchisetagare
  • Del i en världsomfattande franchisekedja med ett uppskattat varumärke
  • Ett väl inarbetat produktsortiment, och löpande utveckling av koncept och produkter
  • Rättigheter att sälja Husses hela sortiment på husse.se för ditt lokala distrikt. Samtliga kunder inom ditt lokala område som beställer via husse.se tilldelas dig per automatik
  • Flexibel arbetstid. Du kan arbeta hemifrån och bestämmer själv över din arbetstid
  • Marknadsstöd för lokala aktiviteter, lokal annonsering, etc
  • Samlad kunskap från flera globala marknader
  • Ett "Husse Campus" där vi håller regelbundna utbildningar för att du skall utveckla dina kunskaper inom produktsortimentet-kundbemötande

Kontakta oss så berättar vi mer!

E-mail:
carina@husse.se

Husse
Rökubbsgatan 6
115 59 Stockholm Sverige
http://www.husse.se
 

Kommande utbildningar för Dig som vill bli en Husse-franchisetagare: 

* Vi kommer ha löpande utbildningar under sommaren 2021 via våra digitala plattformar. Under den tid vi befinner oss i så håller vi nera på antalet utbildningar där vi träffas fysiskt. 

Välkommen med Din intresseanmälan. //Team Husse 

 

Husse är rankad som nummer 43 i välden bland alla tusentals franchiekoncept, något vi är väldigt stolta över. 
 

Fyll i nedanstående formulär, vi kontaktar dig inom kort!

 

 

 

 

 

 

* Obligatoriska fält

Scroll