Club Husse

Gå med i vår uppfödarklubb och ta del av de förmåner vår sponsoring innebär för dig och dina kunder.

Husse produkter används i Sverige av nästan 100 professionella hund- och kattuppfödare som tillhör Husse. Vi arbetar endast med de bästa uppfödarna som är registrerade i Sverige SKK/Sverak eller i liknande organisationer.

Kontakta oss

Fina förmånliga erbjudande i Club Husse:

Fri hemleverans

Kvalitetsprodukter

Rabatter på alla våra produkter

Möjlighet till provision

Hur fungerar det?

Club Husse ger dig möjligheten att ge dina kunder omtanke och ett bra foder att växa upp på. Vi på Husse vill ge alla hundar och katter den bästa möjliga starten i livet genom att kunna erbjuda ett super-premiumfoder tillverkat med noggrant utvalda naturliga ingredienser för att passa alla kostbehov. Att gå med i Club Husse ger dig också förmånliga priser på hela vårt sortiment. Club Husse-medlemskapet omfattar även välkomstpaket för kattungar och valpar.

Hälsosam start med Husse

På Husse vill vi främja en hälsosam livsstil för husdjur. Våra dietister och veterinärer utvecklar specialfoder för valpar och kattungar med endast ingredienser av bästa kvalitet och en korrekt balans mellan alla komponenter för att säkerställa en sund tillväxt och utveckling av kattungar och valpar. Ge dina kunder allt de behöver med Husses startpaket.

Träffa medlemmar i Husse Club

SE*Fannaragdolls

Så här glada blir vi när Husse levererar godsaker och leksaker till våra katter!" Vi på SE*fannaragdolls är stolta ambassadörer för Husse. Johan från Husse Mälardalen levererar direkt hem till dörren och är alltid lika glad och serviceminded.

Katja & Iris

Golden retrievern Iris äter husses foder ”Digest”. Fodret är ett superfoder för min arbetande hund. Hon är en kombinationshund som jobbar både med sin ägare som alarmerade servicehund och som krishanterings hund inom terapi och trauma. Det är viktigt att Iris kropp fungerar perfekt i alla lägen. Fodret ger henne alla vitaminer och tillskott hon behöver för att kanna hålla dig i form.

Kontakta oss och gå med i Husse Club!

Gå med i Husse Club och få alla förmåner som följer med medlemskapet!!

Kontakta din lokala återförsäljare

eller maila till: info@husse.se

Husse produkter används i Sverige av nästan 100 professionella hund- och kattuppfödare som tillhör Husse. Vi arbetar endast med de bästa uppfödarna som är registrerade i Sverige SKK/Sverak eller i liknande organisationer.

Glada husdjur hos Husse!

 

Luke & Leia

Vi älskar Husses kattsand, det fastnar inte på våra tassar, vilket betyder mindre dammsugning för våra människovänner. Det eliminerar också obehagliga lukter! Fem tassar från oss! Ps. Vi fyller tre år på alla hjärtans dag!

Stenis

Tack Husse för det läckra fodret, min matte ger mig Ocean Care som är glutenfritt. Pälsen glänser och magen mår prima! Jag kom i kontakt med Husse i julas när jag fick deras smaskiga julkalender i present.

Vi uppskattas av

Joina Husse!

Du bestämmer själv över din tid och driver ditt egna lokal företag. Sök nu!

Jobba med oss

Husse - för hundar, katter och hästar

Husse är en svensk producent av hundfoder, katter och hästar med över 30 års erfarenhet på marknaden. Vårt mål är att främja en hälsosam livsstil för era husdjur. Vi använder endast noggrant utvalda, högkvalitativa ingredienser i våra produkter som foder, godsaker och kosttillskott. Alla våra produkter tillverkas enligt traditionella skandinaviska recept och hålls under ständig veterinärkontroll. Våra återförsäljare är välutbildade inom hund- och kattmat samt näringslära och står redo att hjälpa er välja rätt foder för er hund, katt eller häst. Vi erbjuder även hemleverans av alla våra produkter direkt till er dörr.

Allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe

I vårt sortiment finns allt ditt husdjur kan behöva. Vårt torrfoder för hundar och katter är en solid bas för deras kosthållning och vi erbjuder specialanpassat foder för olika storlekar och livssteg, från foder till valpar och kattungar till vuxna och äldre djur.

Har du en hund eller katt med specifika näringsbehov?
Vi hanterar specialbehoven med omsorg. Om ni kämpar med matsmältningsproblem, födoämnesallergier, övervikt eller har en steriliserad eller kastrerad hund eller katt, så har vi anpassat foder även för dessa behov.
Är du på jakt efter leksaker för hundar och katter?
Våra leksaker är tillverkade av material av högsta kvalitet, de är hållbara och ger både dig och ditt husdjur många timmar av underhållning. Du kan komplettera den hälsosamma och naturliga kosten för din hund, katt eller häst med våra läckra godbitar. Vi erbjuder även godis för hundar, katter och hästar, perfekt som kosttillskott eller som belöning under och efter träning.
Behöver du produkter inom omsorg och hälsa för ditt husdjur? Vi erbjuder allt från schampo till kosttillskott och produkter för päls- och klövvård av högsta kvalitet.